Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat Marius Hațegan, vicepreședintele CJ Alba: Legăm Blajul de Ocna Mureș, printr-o investiție de circa 25 de milioane de lei

Publicat

”Marius Hațegan, vicepreședintele CJ Alba: Lucrăm în forță pe două drumuri județene. Legăm Blajul de Ocna Mureș, printr-o investiție de circa 25 de milioane de lei!

Drumul Județean 107 V, pe ruta Sânmiclăuș-Alecuș-Fărău, va fi modernizat pe o porțiune de 11,5 kilometri cu 20 de milioane de lei, bani proveniți prin Programul Național “Anghel Saligny”.

Sunt în permanentă legătură cu constructorul și dirigintele de șantier, pentru a identifica problemele apărute și pentru a găsi cele mai bune soluții tehnice.

Regula Consiliului Județean e simplă și rămâne aceeași: nu facem rabat la calitate și respectăm termenele de execuție! În clipa de față, se lucrează alert, atât dinspre Sânmiclăuș, cât și dinspre Fărău.

În paralel, avansăm puternic și pe Drumul Județean 142 N, între DJ 107-Căpâlna de Jos și DJ 107 V-Sânmiclăuş.

Este vorba despre o porțiune de 1,84 kilometri, cu o investiție, tot prin Programul “Anghel Saligny”, de 4,05 milioane de lei. Aici, lucrările vor fi finalizate în circa două luni de zile.

Ambele lucrări, de anvergură, sunt esențiale pentru județ, fiindcă vom avea o rută modernizată pentru deplasarea între zona Blaj și Ocna Mureș, inclusiv pentru cei care doresc să ajungă la noul complex balnear.

De asemenea, va exista o rută de legătură între municipiul Blaj şi zona Unirea-Turda, cu autostrăzile A 10 şi A 3.

Le mulțumesc colegilor mei din Consiliul Județean pentru atenția permanentă pe care o acordă fiecărei investiții.

Constructorilor, pentru felul în care se achită de obligațiile din contracte. Nu în ultimul rând, primarilor: pentru colaborarea excelentă cu administrația județeană.

Tuturor, drumuri bune!”, a transmis într-un comunicat de presă Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 06.03.2024 at 12:00

    Lucrăm. Păi noi vedem ce faci, poze. Dacă lucrai, nu erai în haine de birou. Ce vă place să vă împăunaţi cu ce fac alţii. Nici acum nu pricepi că d”aia sunteţi acolo, să faceţi ce trebuie pentru comunitatea care v-a ales. Ori tu îţi abrogi tot felul de realizări, care sunt ale altora, alor cei în haine de lucru. Şi nu-i mai sâcâi pe cei care lucrează că poate te trezeşti cu un răspuns”evaziv”, vorba bancului.

  2. Ovidiu Muntean

    miercuri, 06.03.2024 at 12:38

    tu iti arogi tot felul … 🙂

  3. Petru

    miercuri, 06.03.2024 at 14:26

    Lăsați pe alții să constate și să laude .
    Voi în schimb pentru orice km de asfalt vă bateți cu pumnul în piept și tăiați panglici cu întreg staff-ul , panglici care valorează un procent acceptabil din valoarea totală a lucrării . RUȘINE VOUĂ !

  4. Sanda

    joi, 07.03.2024 at 12:36

    Buna ziua ,
    domnul HATEGAN,
    În ce am va fi terminată lucrarea de asfaltare a drumului Dj107V Alecus- Sinmiclaus??
    Multumim si multă sănătate, putere de munca.
    O zi bună.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax