Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat Mircea Hava: Delegație a Parlamentului European formată din parlamentari și experți, în misiune de lucru în Alba și Cluj

Publicat

mircea hava

”În perioada 15-17 mai, o delegație a Parlamentului European, formată din parlamentari și experți, va fi în misiune de lucru în Alba și Cluj.

Proiectele din Alba Iulia, pe lista vizitei oficiale

Nu se poate vorbi, în România, de fonduri europene, fără să nu te gândești la Alba Iulia. Cetatea, așa cum o știm azi, dar și alte investiții serioase ce poartă amprenta absorbției justificată prin scriere de proiecte șiimplementare eficiente a banilor veniți din afara țării.

Sunt convins că în această privință cu toții suntem de acord. Din fericire, și azi, tot ce se lucrează, cu sau fără spor, în Cealaltă Capitală, sunt șantiere din proiecte pe care mi-am pus semnătura.

E limpede, așadar, că aici, la noi, s-a muncit cu cap, cu determinare și cu rezultate. Motiv pentru care, dacă vrei să arăți Europei unde-i sunt banii e musai să arăți și către Alba Iulia.

Ca un exemplu de podium, și unul din care se pot învăța lecții importante de administrație. Având în vedere că și în perioada următoare vor putea fi deschise „multe fronturi” pentru investiții cu bani europeni, am avut inițiativa de a invita la Alba Iulia pe unii dintre cei mai bine pregătiți oameni din domeniu, de la Bruxelles și din România.

În perioada 15-17 mai, am plăcerea, alături de colegul meu Daniel Buda, de a primi o delegație a Parlamentului European formată din mai mulți parlamentari, experți și interpreți care se va afla într-o vizită de lucru în România, în județele Alba și Cluj.

Misiunea, condusă de Younous OMARJEE, președintele Comisiei REGI, se bucură și de prezența reprezentanților Biroului Parlamentului European din România. Fără doar și poate destinațiile vizitei n-au fost alese punând degetul pe hartă, cu ochii închiși.

Chiar și după câțiva ani buni sunt destui care vor să vină, să vadă, să li se explice și să se informeze, la fața locului, despre câteva dintre cele mai importante investiții cu bani europeni din România.

E un motiv bun pentru cei cu care lucrăm zi de zi să înțeleagă că în România există beneficiari gospodari, oameni cu viziune, care au știut dintotdeauna încotro se îndreaptă și ce vor să realizeze.

Vom vizita mai multe obiective din Alba Iulia și din apropiere și vom avea un schimb de opinii cu primari din județ, cu parlamentari și reprezentanți ai Autorității de Management pentru Programul Regiunea Centru, ai Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 7 Centru, precum și ai Organismului Intermediar pentru Programul Operațional Capital Uman, urmate de declarații pentru presă.

Vom finaliza misiunea în județul Alba cu vizitarea proiectelor companiei Jidvei care au fost susținute cu fondurile alocate de Uniunea Europeană pentru dezvoltare rurală și Politica Agricolă Comună”, a precizat într-un comunicat de presă,  Mircea Hava – europarlamentar PNL, membru al EPP.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 12.04.2023 at 13:55

    Aşa baiatu, vi cu experţi. Şi ăia or fi toţi ca tine, mari experţi. În ce, nimeni nu ştie, dar iau bani ca şi experţi. Poartă-i prin Cetate şi arată-le cu ce materiale aţi refăcut-o. Toate cărămizile sunt mâncate, podurile s-au putrezit de ce materile bune s-au pus.Plimbă-i prin centrul vechi să vadă ce pârloagă ai lăsat în urma ta. Norocul că Pleşa a mai pavat-o cu firma dragă ţie. Aşa că nu te mai umfla în pene, că ţi-s cam plouate.Ce păcat că hotelul Parc este închis, că acolo erau parcaţi.

  2. Ovi

    miercuri, 12.04.2023 at 14:33

    jos Have!Jos comunisti!

  3. gelu stoian

    miercuri, 12.04.2023 at 15:16

    BAI PILU-le ………cu OCHI al PSD-ului : CE ai fi VRUT tu ………… , ca RENOVAREA vechii CETATI sa fi fost facta MAI BINE de CATRE SPARLAMENTARII PSD-ului ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  4. gelu stoian

    miercuri, 12.04.2023 at 15:26

    Dle Europarlamentar M. Hava : in ultimul timp , Parlamentarii ( Unii, NU Toti ! ) au tradat , cu lasitate , Electoratul lor , si s-au INHAITAT ( CORCIT !! ) cu SPARLAMENTARII PSD si UDMR , formand un guvern =USL DOI !!!!! Care ar dura , CAZ UNIC in LUME !!!!!!!!!!!!! , pana in luna MAI , dupa care va Urma ” Rotirea Cadrelor ” – ca in TIMPUL PCR-ului , cica ROCADA = Badea General Nicolae MA-ciuca , actualul premier , ar ceda postul de Prim – Ministru PSD-ului , 99,99999 % actualului PRES PSD si al Camerii Deputatilot , M. Ciolacu , care se VISEAZA Candidat UNIC al PNL si PSD, la Alegerile Prezidentiale din anul 2024 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. pilu

    miercuri, 12.04.2023 at 15:55

    GELU STOIAN
    Aş fi vrut ceea ce ai fi vrut şi tu. Mă. ai luat bac-ul, că-s tare curios ?

  6. Ds

    miercuri, 12.04.2023 at 17:27

    Nea Mircea … te rog sa vi primar din nou … ca e jale. Macar sa gasesti un om.ca tine sa duca munca ta mai departe

  7. pilu

    miercuri, 12.04.2023 at 19:01

    DS
    L-a găsit rapid, dar lumea s-a prins şi i-a dat cu flit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax