Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat Mircea Hava: DiscoverEU, o nouă invitație pentru a permite unui număr și mai mare de tineri să călătorească

Publicat

Suntem obligați să oferim alternative serioase la toate constrângerile și crizele de care au parte tinerii în vremurile astea. Dorința de a descoperi, bucuria de a se regăsi printre cei ca ei dar, totuși, trăind și învățând acolo unde-și doresc, le-au fost amânate de pandemie. Acum, li se pun în față alte limite și crize, pentru că oamenii mari au principii și crezuri pe care ei le înțeleg, dar îi implică mult prea devreme.

Dacă vrem să salvăm Europa și s-o păstrăm unită, trebuie să le dăm șansa tinerilor să o descopere cu harta-n mână și rucsacul în spate, să creadă-n ea, să o simtă împreună și s-o accepte fiecare în parte. Susțin total această inițiativă a Comisiei și vă invit să poftiți în vagoane!

Trans-Teenager-ianul european s-a pus, din nou, în mișcare. Iar cei care își doresc un majorat itinerant, plecând cu trenul din România, la pachet cu o aventură de 30 de zile, pot să aplice, deja, pentru unul dintre cele 35000 de permise gratuite.

Adăugați și oportunitatea unui card de reduceri #DiscoverEU, ce le dă posibilitatea aventurierilor să beneficieze de reduceri de la transport public și cazare, până la sport și alte tipuri de servicii.

Vă ofer detaliile de înscriere, dar și un film preluat de pe fb Comisia Europeană, care să vă tenteze și lămurească mai mult despre cum și cât se poate călători gratuit în Europa, dar și alte motivații de a profita de mobilitate.

Succes!

Detalii https://romania.representation.ec.europa.eu/news/discovereu-o-noua-invitatie-pentru-permite-unui-numar-si-mai-mare-de-tineri-sa-calatoreasca-2022-04-06_ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax