Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat Mircea Hava, europarlamentar PPE: ”Mașini care să polueze mai puțin, fără să blocăm industria auto”

Publicat

Vrem un aer curat și avem mașini care elimină cât mai puține noxe. Care e calea pentru ca lucrul acesta să se întâmple fără a afecta utilizatorul sau industria? Că altfel, e clar, cea mai puțin poluantă mașină e una care stă, însă asta nu e o soluție.

Nu putem renunța la automobil, la autobuse și camioane și nici nu putem impune limitări pe care industria auto nu le poate pune în practică.

În această privință, compromisul este cheia, iar PPE, cel mai mare grup politic din Parlamentul European a reușit să impună un astfel de compromis prin intermediul standardelor Euro 7, care urmează să fie ratificate în Parlamentul European.

PPE LOGO

Mai exact, noile norme vor păstra, în parte, testele și condițiile existente deja în standardele Euro 6, însă vor impune condiții mai stricte pentru camioane, autobus și tot ce înseamnă autovehicul de mare tonaj.

Am ajuns, în acest fel, la o soluție echilibrată, care va asigura nu doar un nivel de poluare mai scăzut pe șosele, dar va permite și industriei auto să se adapteze treptat noilor realități și cerințe”.

Mircea Hava europarlamentar PNL

Membru al EPP

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    duminică, 10.03.2024 at 13:32

    Iar ai făcut un rezumat, să nu zică lumea că eşti plătit prea scump.

  2. Adrian Geamanu

    vineri, 15.03.2024 at 17:16

    Un articol facut in dorul lelii ca sa mai creasca in rating, de la zero, dl Hava. Altfel platit chiar degeaba pt ca zero initiative si activitate in parlamentul UE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax