Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat Mircea Hava, europarlamentar PPE: Reglementările din domeniul agricol trebuie simplificate

Publicat

Reglementările din domeniul agricol trebuie simplificate. Relația dintre fermier și autorități trebuie să fie extrem de simplă și eficientă, cu cât mai puțină hârțogărie.

Nu putem ajunge în punctul în care fermierii să fie nevoiți să apeleze la servicii de consultanță pentru a naviga prin hățișul birocrației.

PPE LOGO

Comisia Europeană va propune un pachet de măsuri pentru a simplifica Politica Agricolă Comună, pachet ce urmează să fie dezbătu la nivelul Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, alături de Comisarul pentru Agricultură, săptămâna viitoare, marți.

Alături de colegii din PPE, cel mai mare grup politic din Parlamentul European, susținem această simplificare a regulilor din cadrul politicii comune și considerăm că ele trebuie implementate imediat, fără ezitare.

Orice sarcină birocratică la care este supus sectorul agricol, și care poate fi eliminată, trebuie eliminată.

Agricultura trebuie să devină mai productivă, mai bine susținută, iar fermierii trebuie să-și consume efortul și resursele pentru a obține recolte mai bune, nu pentru a deveni specialiști în birocrație.

Mircea Hava, europarlamentar PNL, Membru PPE

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    duminică, 24.03.2024 at 15:24

    Uitaţi pe ce fiţuici câştigă mii de euroi pe lună. Păi cum să nu te vrei acolo ? Şi ca el, sunt toţi. Bătrâneţe superliniştită.

  2. Codru

    luni, 25.03.2024 at 07:13

    oare la cine vorbeste: in parlamentul european sau ne spune noua romanilor ce trebuie… bine frate batete in parlamentul european, pune de o greva a foamei, bagate printre tractoristii europeni prin bruxelles, alte chestii… ha,ha ia-l si pe motreanu, rares bogdan,,,, cu legsturi din Alba
    Doamne ajuts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax