Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Organizația Femeilor Liberale: “susținem și promovăm antreprenoriatul feminin performant din județul Alba”

Publicat

”O componentă importantă a strategiei asumate de echipa doamnelor liberale din judeţul nostru, cea a sprjinirii structurilor economice private înfiinţate şi administrate cu succes de către doamne, este pusă în aplicare cu fiecare ocazie dată de sedinţele Biroului Politic Judeţean al Organizaţiei Femeilor Liberale.

Este vital pentru economia judeţului Alba ca, prin misiunea noastră, să păstrăm o notă proactivă în ceea ce priveşte antreprenoriatul feminin şi să punem în valoare doamnele care se preocupă în activitatea pe care o desfăşoară de crearea de noi locuri de muncă şi de păstrarea forţei de muncă de calitate în judeţ.

Prin urmare, iniţiativa noastră de a desfăşura şedinţele BPJ la operatori economici care fac performanţă a fost şi de această dată un succes.

Şedinţa Biroului Politic Judeţean al OFL Alba a fost condusă de doamna Alina Hărăguş, preşedinte al OFL Alba şi a avut loc în format extins joi, 14 septembrie, la sediul companiei CARESTA din Alba Iulia, strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 35 (vis-a-vis de sediul RAR).

Pe ordinea de zi:

  • Cuvânt de bun venit din partea doamnei Andreea Oanţă, manager general al companiei CARESTA
  • Vizită în zona de producţie a companiei. Situaţia filialelor OFL din judeţul Alba. Concluzii privind Şcoala de vară a Organizaţiei Femeilor Liberale: “O nouă viziune: Leadership feminin liberal”.

  • Proiectul “SuperFemeie”, proiect dedicat conştientizării şi prevenţiei cancerului de sân”.

Comunicat/Biroul de presă al Organizației Femeilor Liberale Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax