Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Ovidiu Bleza, candidatul PRO România pentru Consiliul Local Alba Iulia: Nu fac promisiuni pe care nu le pot respecta!

Publicat

În vârstă de 41 de ani, Ovidiu este căsătorit, are un băiat și lucrează în mediul privat, ca administrator și director executiv, în cadrul a două firme. Locuiește în Alba Iulia din anul 2003 și a intrat în PRO România încă de la înființarea filialei locale.

„Am hotărât să mă implic în politică deoarece am constatat că aceeași aleși locali de până acum au cu totul alte priorități decât interesul cetățeanului. În ceea ce mă privește, am fost educat să nu fac promisiuni pe care nu le pot respecta, așa că nu o să mă auziți că, peste noapte, voi rezolva problema asfaltului, a canalizărilor sau a parcărilor. Ce garantrez, însă, e că din postura de consilier local voi fi o voce a albaiulienilor și mă voi implica în inițierea oricărui proiect care este bun pentru comunitate”, declară Ovidiu Bleza.

Pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, PRO România îl are ca și candidat pe avocatul Gheorghe Beleiu, iar pentru cea de Președinte al Consiliului Județean, pe Horațiu Florea, cel care este și coordonatorul filialei județene a partidului.

„Sunt convins că atât la Consiliul Local Alba Iulia, la Consiliul Județean, precum și în toate localitățile unde avem candidați, venim în fața alegătorilor cu oameni de calitate, atât profesională, cât și morală. Selecția a fost făcută doar pe baza competenței, nicidecum în urma unor înțelegeri mai mult sau mai puțin corecte. PRO România este partidul al cărui prim scop este să servească și să trateze echitabil oricare cetățean”, a mai adăugat Ovidiu Bleza.

COMANDAT DE PRO ROMÂNIA FILIALA ALBA

Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

CUI MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR 21200010

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax