Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat PNL Alba: Alina Hărăguș a fost aleasă vicepreședinte a Organizației Femeilor Liberale la nivel național

Publicat

”Ieri a avut loc, la Palatul Parlamentului din București, Congresul Național al Femeilor Liberale, eveniment la care au participat peste 1500 de doamne liberale din țară și diaspora.

Punctul central al Congresului l-a reprezentat alegerea noii structuri de conducere a Organizației Femeilor Liberale România.

Delegația OFL Alba, condusă de președintele Alina Hărăguș, a numărat 51 de persoane, fiind a doua ca nivel de reprezentativitate.

De altfel, Alina Hărăguș a fost aleasă pentru a face parte din noua structură de conducere la nivel național, urmând a ocupa funcția de vicepreședinte pe domeniul Dezvoltare rurală și regională.

Președintele OFL Alba a făcut parte din echipa propusă de către Nicoleta Pauliuc – senator PNL, a cărei moțiune – „Pentru România, cu suflet”, va fi noul program de dezvoltare al OFL.

Din noua structură de conducere aleasă mai fac parte, printre altele, doamnele Patricia Simina Arina Moș, Mihaela Rodica Suciu, Simona – Geanina Pistru – Popa, Mariana Mitra – Niță (pe funcții de prim-vicepeședinte) și Stela Firu – secretar general.

Alina Hărăguş a absolvit Universitatea Româno – Germană din Sibiu, Facultatea de Drept şi Instituţii Europene, este licenţiată în Ştiinţe Juridice şi deţine un titu de Master în Marketing şi Comunicare în afaceri.

În antreprenoriat şi-a pus amprenta asupra imaginii a numeroase companii naţionale si internaţionale cu care a colaborat de-a lungul celor aproape 20 de ani de experienţă în marketing şi strategie de dezvoltare a imaginii. Pe plan politic, este consilier județean din partea PNL Alba”, au transmis reprezentații PNL Alba, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    sâmbătă, 01.04.2023 at 23:03

    Bravo măi.Vorbiţi de o femeie şi puneţi o poză cu patru femei, Neştiind cum arată, alegem una la întâmplare. Că tot aia e.

  2. dolfi

    duminică, 02.04.2023 at 12:23

    in afara ca consuma bani, oxigen si curent electric, cu ce s-au remarcat „duamnele” FSN-iste de culoare galbena? Suntem tara cu cele mai multe mame minore din Europa. Sunt o gramada de amarate care sunt nevoite sa faca avorturi pe banda rulanta in loc sa stie ce-i aia contraceptie…
    Nu mai zic despre femeile care au curajul sa devina mame dupa ce trag la jug sa-si faca o situatie…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax