Connect with us
Publicitate

POLITICA

Comunicat PNL Alba: Câmpeniul fără gropi! Modernizarea infrastructurii, prioritară pentru Cristian Dan Pașca

Publicat

Modernizarea infrastructurii din orașul Câmpeni este prioritară pentru Cristian Dan Pașca, cel care dorește o șansă pentru a administra și a dezvolta orașul.

În Planul de dezvoltare al orașului Câmpeni se află asfaltarea sau modernizarea străzilor din oraș dar și a drumurilor sătești și vicinale.

Prin proiecte integrate pe grupuri de străzi, Cristian Pașca și echipa lui vor să realizeze la Câmpeni o infrastructură demnă de un oraș european și de o adevărată Capitală a Moților.

Prioritatea zero în oraș sunt străzile din zona Muncel-Mihoiești (în perioada 2021-2022). Și celelalte străzi din Câmpeni (străzile Gării, Turzii, Libertății, Catedralei, Brătinesei, Dealului) vor intra în reparații capitale, vor fi reabilitate și modernizate, în perioada 2022-2024.

În ceea ce privește drumurile sătești, prioritatea zero este drumul către Certege și Vârși. În planul de dezvoltare sunt cuprinse și celelate drumuri către satele Botești, Dealu Bistrii, Poduri, Dealu Capsei, Florești. Drumurile care duc spre zona de munte și cele care leagă satele vor fi de asemenea reabilitate și modernizate. Soluția de finanțare este  Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice și fondurile europene.

,,Oamenii din Câmpeni și satele aprținătoare merită drumuri bune, fără gropi, asfaltate, la standarde europene. Infrasctructura este importantă atât pentru noi ca și localnici, cât și pentru dezvoltarea economică și turistică a Câmpeniului.

Este momentul să Facem ce Trebuie – Acasă la Câmpeni!

Cu toții ne dorim un oraș  cu străzi și drumuri modernizate, cu un confort urban sporit, un oraș în  care să fie valorificat potențialul turistic, istoric și cultural, un oraș  cu oameni fericiți și mândri că trăiesc în Capitala Țării Moților. Echipa mea este format din oameni capabili, oameni care doresc să muncească pentru oameni.

Împreună putem realiza o dezvoltare durabilă, pe termen lung a orașului Câmpeni. Cu proiecte fezabile, cu implicare totală, sunt coonvins că putem atrage fonduri europene de peste 20 de milioane de euro cu care să transforme Câmpeniul în orașul European al secolului 21.

Suntem oameni de cuvânt, harnici, capabili, gospodari, oameni de echipă care duc proiectele la capăt.

Și îmi permit să spun așa:

Pe Ioan Călin Andreș îl caracterizează ,,Prea multe vorbe, prea puține fapte”!

Cristian Pașca înseamnă: OM DE CUVÂNT = FAPTE!

Eu și echipa mea avem nevoie de votul dumneavoastră pentru a face din Câmpeni orașul din care tinerii și nu numai ei să nu mai vrea să plece niciodată.

Fiți alături de noi – ACASĂ LA CÂMPENI!” – CRISTIAN DAN PAȘCA

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax