Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat: PNL Alba cere demisia suprefectului Sandu Heler. Reamintim că PSD-istul are interdicția de a ocupa o funcție publică!

Publicat

Echipa Partidului Național Liberal Alba le cere socialiștilor Victor Negrescu și Corneliu Mureșan demisia imediată a colegului lor, subprefecul Sandu Heler, găsit de către Agenția Națională de Integritate în conflict de interese, cu interdicția de a ocupa funcții publice pe o perioadă de trei ani.

Prezența lui Sandu Heler în fotoliul de subprefect este o sfidare a PSD la adresa fiecărui cetățean al județului și o pată negră pe tot ceea ce înseamnă respectarea principiilor democrației.

Ascunși în spatele unor comunicate de presă electorale, socialiștii Negrescu și Mureșan fac abuz de termeni precum “bună credință” și “noua generație de politicieni PSD”.

Asta, exact în timp ce țin în brațe și garantează pentru un om de-al lor care nu are ce căuta în Instituția Prefectului.

În clipa de față, Sandu Heler încasează, din bani publici, cu girul lui Marcel Ciolacu și a PSD Alba, o leafă nemeritată.

Asta ca să nu mai vorbim de prejudiciul moral pe care această gașcă politică îl aduce Instituției Prefectului.

Din punctul nostru de vedere, Sandu Heler nu are nici bună credință și este departe a a fi considerat ca făcând parte dintr-o nouă generație de politicieni.

În numele cetățenilor din acest județ, PNL Alba cere ca Heler să își facă bagajele cât mai curând și să dispară din fotoliul încălzit la Prefectură de către Negrescu și Mureșan.

Echipa PNL Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate