Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat PNL Alba: O lume magică. Eveniment la Alba Iulia, plin de bucurie și distracție, cu ocazia Zilei Copilului

Publicat

Suntem încântați să vă invităm la un minunat eveniment pentru copii organizat de către Organizația Femeilor Liberale Alba Iulia și Tineretul Național Liberal Alba Iulia. Pe 1 iunie 2023, Piața Cetății va prinde viață cu un spectacol plin de bucurie și distracție, începând cu ora 10:00.

Pentru acest eveniment de neuitat, am pregătit o varietate de activități care vor pune zâmbetul pe fețele copiilor. Te așteaptă baloane colorate, bomboane delicioase care îți vor încânta papilele gustative și vor adăuga un plus de savoare acestui eveniment special.

Pentru cei care iubesc arta și creativitatea, avem face painting în care micuții noștri se pot transforma în eroi sau personaje de poveste. Jocuri interactive distractive îți vor testa abilitățile și vor stârni râsete.

Nu în ultimul rând, personajele îndrăgite din desene animate își vor face apariția pentru a împărtăși magia și aventurile lor cu toți copiii prezenți.

În această zi specială, invităm pe toți să ni se alăture pentru a crea amintiri grozave și pentru a oferi copiilor noștri o experiență distractivă și plină de bucurie. Vino cu cei mici și cu cei mai mari pentru momente pline de emoție și bucurie!

Vă așteptăm cu drag, pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului!”

Comunicat PNL Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax