Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat PNL Alba: PSD a ajuns să strige „HOŢII” 

Publicat

PSD a ajuns să strige „HOŢII”!!! Proaspătul deputat PSD Radu Tuhuţ se teme ca nu cumva partidul la care a ajuns preşedinte interimar să cadă victimă propriilor metode de umflare a numărului de voturi.

În jurul alegerilor parlamentare din 2020, când a fost sigur de prima poziţie în cel mai roşu partid din România, în comuna Ciuruleasa s-au înmulţit peste noapte „viniturile”.

Aproximativ 40 de persoane care nu aveau nici o legătură cu comuna Ciuruleasa au obţinut vize de flotant şi au putut astfel vota, la comandă, fiind ţinute în rezervă şi pentru alegerile locale.

Acum, când oameni de bună-credinţă au ales să se stabilească în satele comunei, fostul primar Radu Tuhuţ lansează o fumigenă, că aceştia ar fi votanţi aduşi de PNL special pentru 27 iunie 2021.

Culmea este că PSD, din teama de a nu pierde alegerile, îşi dă în vileag metodele de furat voturi, jignind astfel persoane respectabile. Domnule Tuhuţ, pe noi nu ne caracterizează hoţia, ci omenia!

Comandat de Partidul Naţional Liberal Alba, realizat de Tomax Web SRL, distribuit de Independent SRL, cod unic mandatar financiar coordonator 51210004.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax