Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat PNL Alba. „Schimbul de generații” în PSD Alba: nume noi, mânăreli vechi

Publicat

La nici o săptămână după ce Comisia Europeană a anunțat Guvernul condus de Marcel Ciolacu că România va pierde peste 1 miliard de euro din PNRR din cauza numirilor politice în consiliile de administrație ale companiilor de stat, vedem la Alba exact o astfel de numire!

Astfel, de la începutul acestei săptămâni, Cupru Min Abrud, societate strategică a Statului Român, are un nou Consiliu de Administrație din care face parte și doamna Iulia Fabian-Mărincean, exponentă a „noii generații” din PSD Alba. În ziua în care depunea jurământul pentru mandatul de consilier județean PSD la Alba Iulia, doamna Fabian-Marincean devenea și membru Consiliului de Administrație al Cuprumin, la Abrud.

Deși Comisia Europeană spune negru pe alb, într-un document oficial trimis Guvernului condus de șeful PSD, că numirile în astfel de posturi trebuie să fie făcute prin proceduri de selecție competitive și transparente, pe criterii de competență și performanță, vedem că la Alba PSD procedează exact invers.

Numirea doamnei Fabian-Mărincean este una pur politică, făcută peste noapte, netransparent, iar singurul criteriu luat în calcul a fost doar „schimbul de generații” din PSD Alba, adică aducerea la ciolan a lupilor tineri, flămânzi. Nimic din scurta sa activitate profesională nu o recomandă pentru un post de o asemenea importanță.

Dacă respectiva doamnă ar fi fost pusă să administreze covrigăria din colț, poate că nu era nicio o problemă dar, prin numirea ei în fruntea unei dintre companiile strategice a Statului Român, PSD demonstrează de 2 ori cât este de iresponsabil: odată când încalcă cerințele Comisei Europene, care tocmai taie fondurile europene din cauza acestor numiri, iar a doua oară când numește un om cu o pregătire și o experiență total irelevante pentru un astfel de post, într-o companie a cărei activitate se desfășoară într-un domeniu strategic și are ecouri la nivel internațional.

Iată deci că „schimbul de generații” de care tot vorbește PSD Alba este doar un slogan sub care se ascund aceleași minciuni, mânăreli și lupte interne pe ciolan care se desfășoară de 30 de ani în PSD.

Echipa PNL Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 23.10.2024 at 14:12

    Bine punctat. Dar ceea ce se critică cred că este şi o autocritică. C-aşa-i în politică, n-ai specialişti pui habarnişti. Şi ăştia domină peste tot. Crosă la patină.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate