Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat PNL Alba: ”Susținem cota unică pentru următorii 10 ani, spunem NU impozitului progresiv”

Publicat

PNL rămâne principalul partid al clasei de mijloc și al mediului privat, al oamenilor care muncesc cinstit și corect în această țară. Introducerea cotei unice de către guvernul Alianței DA PD-PNL a adus nu doar predictibilitate pentru mediul de afaceri, ci și mai multe încasări la bugetul de stat.

Introducerea cotei unice a fost și un instrument puternic de combatere aevaziunii fiscale.

Este motivul pentru care parlamentarii liberali, în frunte cu colegul nostru, deputatul Florin Roman au depus și susțin proiectul de lege prin care și în următorii 10 ani păstrăm cota unică, indiferent de cine guvernează.

Indiferent  de calcule, matematica arată ca fiecărui salariat îi rămân mai mulți bani în buzunar pe cota unică și mai puțini, pe impozitul progresiv. Este motivul cel mai puternic pentru a apăra câștigurile persoanelor active. Nu vom renunța la cota unică, pentru impozit progresiv așa cum vor socialiștii, pentru a-i pedepsi pe oamenii harnici și pentru a duce banii spre ajutoare sociale.

PNL se opune categoric și majorării taxelor în 2025. Până când premierul socialist care a dus România pe locul 1 la inflație în Europa nu reduce cheltuielile cu statul, nu poate fi vorba de a pune biruri mai mari pe mediul privat. Este deja un risc să faci afaceri în România, din cauza măsurilor luate de către Marcel Ciolacu. Una e să conduci o covrigărie la Buzău și alta este să conduci România.

Noi, PNL suntem garantul pilonului 2 de pensii private. Nu vom lăsa PSD să naționalizeze acumulările din fondurile private a peste 8 milioane de români. O spunem clar: sunt linii roșii peste care nu se trece cu PNL în guvern.

Horațiu Florea, membru BPJ al PNL Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate