Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat PNL: Radu Cristian, PSD-istul care se visează primar, minte! Conceptul condamnare penală „favorabilă” și reabilitarea

Publicat

Radu Cristian, PSD-istul care se visează primar, minte și când respiră! Conceptul de condamnare penală „favorabilă” și reabilitarea

Nu există niciun dubiu: Radu Cristian a fost condamnat penal! Domnul candidat PSD dă un așa-zis drept la replică în care minte din nou. Este fals! Hotărârea instanței nu i-a fost favorabilă.

Nu doar că a fost menținută condamnarea la 8 luni de închisoare cu amânarea efectuării pedepsei, dar aceasta a și rămas definitivă.

Domnul Radu Cristian a pierdut și în prima instanță, prin sentința penală nr.101/2014, a pierdut și recursul, prin decizia penală nr. 50/A/2015, curtea respingând cererea acuzatului și menținând integral hotărârea instanței de fond.

Singurul aspect asupra căruia nu minte Radu Cristian este cazierul alb.

Are toate drepturile electorale, inclusiv acela de a candida, prin trecerea timpului intervenind reabilitarea.

Reabilitarea de drept intervine, conform Codului Penal, în 3 ani de zile, dacă în această perioadă condamnatul nu a săvârșit o altă infracțiune dovedită.

Dar această situație de clemență din partea legii nu înseamnă nicidecum infirmarea sentinței de condamnare care și-a produs efectul”.

Biroul de presă PNL Sebeș

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. robespierre

    vineri, 18.09.2020 at 13:42

    domnilor liberali, aveti si nu aveti dreptate. radu cristian nu a avut si nu are calitatea de condamnat… asta pt elementaru motiv ca NU s-a aplicat nicio pedeapsa ci doar s-a stabilit dar s-a dispus amanarea aplicarii ei. In aceste conditii nu poate fi vorba de nicio reabilitare, pt ca atata timp cat nu a fost condamnat nu poate fi reabilitat…art 165 si 166 cod penal este edificator in acest sens, pt ca vorbeste de condamnat si pedeapsa aplicata sau suspendata, nici decum amanata. de aceea nici nu apare in cazierul judiciar. elementar dragii mei watson. Si de nu ati avea atatia juristi la primarie si partid. dar degeaba bre.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax