Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Primăria Teiuș: serbarea câmpenească din satul Beldiu, un eveniment așteptat, cu momente speciale și voie bună

Publicat

Într-o atmosferă caldă, la propriu și la figurat, cu o prezență numeroasă din partea localnicilor din sat, dar și a prietenilor din orașul Teiuș și nu numai, serbarea câmpenească din satul Beldiu a fost un real succes, anunță reprezentanții primăriei.

Programul a fost unul variat. A cuprins slujba religioasă la primitoarea biserică din Beldiu, sfințirea celor două troițe proaspăt recondiționate, o vizită la muzeul etnografic al satului, care pentru scurt timp a transpus într-o lume aparte a satului românesc, diplome de merit și excelență pentru cei care au pus suflet în serviciul comunitătii beldene, mică, dar harnică și muncitoare, potrivit sursei citate.

Au mai fost meciuri de fotbal și un spectacol de dansuri populare și interpretare folclorică, foarte apreciat de publicul numeros.

Acesta a fost susținut de ansamblul ”Dor Teiușan” cu care ”noi, părinții, dar și cetățeni ai orașului ne mândrim, într-un cuvânt o manifestare-sărbătoare asteptată de noi toți, reușită, chiar dacă spre final vremea s-a ”încruntat” puțin, intrându-și în drepturile firești!

Felicitări tuturor celor implicați în realizarea unui eveniment de excepție pentru comunitatea noastră!”, transmite primăria.

sursă: comunicat Primăria Teiuș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax