Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat PRO România: Lucian Costea, candidatul care poate să ofere un viitor mai bun pentru locuitorii din Gârda de Sus

Publicat

În vârstă de 45 de ani, candidatul PRO România la Primăria comunei Gârda de Sus, este căsătorit, are un băiat și activează în mediul privat, ca administrator al unei societăți comerciale. S-a implicat în politică pentru a le oferi locuitorilor acestei frumoase așezări din Munții Apuseni șansa de a trăi într-o comună modernă, în care să existe oportunități pentru o viață mai bună.

„Candidatura mea nu este motivată de un scop personal, doar de dragul de a obține o funcție în administrația locală. Dar mă doare să văd cum alte localități din jurul nostru se dezvoltă iar la Gârda de Sus se bate pasul pe loc, evident, în defavoarea cetățenilor. E păcat că suntem într-o zonă cu atâta potențial dar ne vedem nevoiți să rămânem, la nesfârșit, ,,amorțiti” în promisiuni făcute pe ultima sută de metri și blocați în proiecte fără viziune și finalitate. E clar că e timpul unei schimbări și sunt convins că alături de oamenii din comună vom reuși să devenim o comunitate unită și prosperă, pentru binele fiecăruia dintre noi. De asemenea, e absolută nevoie de o altă viziune și implicare a adminsitrației locale în relația cu cetățenii și problemele lor”, a declarat Lucian Costea, candidatul PRO România la Primăria comunei Gârda de Sus.

La rândul său, Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a PRO România și candidatul acestei formațiuni politice la Președinția Consiliului Județean Alba a transmis că „județul Alba poate fi un județ prosper doar dacă fiecare localitate are în frunte oameni gospodari, cu dorința dezinteresată de a produce plus-valoare pentru cetățeni. E timpul pentru o schimbare reală, motiv pentru care candidații propuși de noi, în fiecare localitate, inclusiv la Gârda de Sus, au fost aleși pe criterii de competență”

Pe 27 septembrie, fiți alături de candidații PRO România, pentru ca următorii 4 ani să fie ai dezvoltării fiecărei comunități!

COMANDAT DE PRO ROMÂNIA FILIALA ALBA

PUBLICAT / EXECUTAT DE SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

CUI MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR 21200010

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax