Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat Pro România: Membrii PSD din Alba Iulia au fost părăsiți de conducerea partidului. Îi așteptăm alături de noi


Publicat

”Membrii PSD din Alba Iulia au fost părăsiți de conducerea partidului mai ceva ca o mireasă în ziua nunții. Îi așteptăm alături de noi, în familia PRO România!”, au transmis reprezentanții organizației județene a formațiunii politice, într-un comunicat de presă. 

Aceștia acuză conducerea PSD de blat politic privind candidatura la primăria municipiului Alba Iulia prin aceea că a nominalizat foarte târziu candidatul.

Comunicatul de presă al PRO România:

Nu trebuie să îți dai masca jos de pe față ca să simți mirosul blatului politic pe care conducerea PSD Alba l-a făcut, odată cu nominalizarea, în al 15-lea ceas, a candidatului pentru primăria din Alba Iulia.

La fel cum nu îți trebuie un binoclu ca să vezi cum un calcul politic meschin duce, în derizoriu, ideea de competiție electorală și, implicit, resorturile care mișcă funcționarea normală a unui partid.

Nu ne interesează nici dedesupturile acestei înțelegeri, nici motivațiile care au stat la baza acestui demers, fiindcă sunt lucruri care sfidează logica, moralitatea și dinamitează ideea de fair-play.

Iar perdanții acestei decizii, cei care au fost folosiți fără să fie întrebați, nu sunt alții decât membrii PSD. Pe mulți îi cunoaștem, am fost chiar colegi, am luptat de aceeași parte a baricadei, pentru o vreme.

E aproape inuman să nu ții cont de părerea lor, a celor care și-au rupt oasele în campanii electorale, care au sprijinit financiar partidul sau a căror vină e doar aceea că au fost duși de nas și trași pe sfoară.

Ideea e simplă: cum să nu fi frustrat, ca om de partid, când conducerea filialei tale aruncă în lupta electorală un candidat care, dacă mai întârzia un pic, ajungea doar să vadă, la televizor, doar exit-poll-ul? cum să nu fi dezamăgit când toate deciziile partidului, din ultima perioadă, sunt luate doar de câțiva și mereu aceeași oameni? de ce să ajungi să pui capul în pământ de rușine când știi că riști să nu mai ai reprezentare în Consiliul Local și că procentul de la Alba Iulia al PSD va fi format dintr-o mica și singură cifră? Cum să nu te întrebi cine ține hamurile acestui “cal troian” intrat în PSD Alba.

Conducerea PRO România Alba face un apel către toți oamenii valoroși din PSD să nu se mai lase manipulați, folosiți sau ignorați și să se alăture singurului proiect adevărat de stânga din județul Alba. E și îndemnul lui Victor Ponta, cel pe care, 99% dintre dumneavoastră, l-ați apreciat ca fiind cel mai bun premier de după Revoluție.

Iar dacă vreți pe cineva care să vă reprezinte, cu adevărat, în bătălia pentru Alba Iulia, acela e Gheorghe Beleiu. Un om care, așa cum, probabil, veți face mulți dintre cei din PSD,  a înțeles să plece la timp dintr-o organizație a cărei conducere a comis un mare act de trădare față de membrii săi.

Și, pentru că timpul este înainte, nu ne-ar mira dacă, în curând, vom asista la „botezul” unei organizații care să se numească Partidul Social Desființat Alba sau Pleșa Stanciu Dîrzu Alba.

Biroul de Presă al PRO România Alba”ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comments

  1. pilu

    vineri, 31.07.2020 at 17:54

    Hai inghesuiti-va, schimbati tusea cu junghiul !

  2. Rusinea

    sâmbătă, 01.08.2020 at 07:26

    Politica de doi lei !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Sănătății: România a solicitat Uniunii Europene 10 milioane de doze de vaccin anti-Covid-19

Publicat

Ministrul Sănătăţii a anunţat sâmbătă că a cerut oficialilor Uniunii Europene 10 milioane de vaccinuri anti-Covid-19, în momentul în care vaccinul va intra pe piaţă.

Aflat într-o vizită la Iaşi, ministrul Nelu Tătaru a spus că România poate avea acces la acest vaccin printr-un mecanism de cooperare pus la punct de Comisia Europeană.

„Am făcut o solicitare de 10 milioane. Am vrut să asigurăm măcar pentru 50% din populaţie. Să vedem cât vom primi de la nivelul Uniunii Europene din această cantitate cerută”, a declarat ministrul Sănătăţii în cadrul unei conferinţe de presă.

Prin acelaşi mecanism şi premierul Ungariei, Viktor Orban, a anunţat recent că a făcut deja o precomandă de 5 milioane de doze de vaccin anti Covid-19. Orban a explicat că această precomandă este un fel de asigurare că sistemul sanitar va reuşi să facă faţă mult mai bine unui al doilea val al pandemiei.

La ora actuală, în lume, sunt peste 100 de variante de vaccin în lucru, dintre care peste 20 au intrat în faze avansate de testare.

sursa: hotnews.ro

Citeste mai mult
Publicitate

BLAJ

SONDAJ Alba24: Cine doriți să fie viitorul primar al municipiului BLAJ? Lista candidaților la alegerile locale 2020

Publicat

Lupta pentru locul de primar al municipiului BLAJ a început. Candidații care și-au anunțat până acum intenția de a ocupa această funcție sunt: Dorin Voina – PSD, Mihai Boitor – USR-PLUS, Gheorghe Valentin Rotar – PNL, Silvia Marcu – ALDE. PRO România nu a anunțat încă cine va candida din partea formațiunii. 

Vă puteți exprima opinia și preferințele într-un sondaj legat de candidații la primăria municipiului BLAJ – Alba24.

Pe care dintre următorii candidați l-ați vota pentru funcția de PRIMAR al municipiului BLAJ?

Loading ... Loading ...

Vezi și SONDAJ Alba24: Cine doriți să fie viitorul primar al municipiului Alba Iulia? Lista candidaților la alegerile locale 2020

Vezi și SONDAJ Alba24: Cine doriți să fie viitorul președinte al Consiliului Județean Alba. Lista candidaților anunțați

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Buldoexcavator cu accesorii achiziționat pentru întreținerea drumurilor din comuna Avram Iancu. Licitația, lansată de Primărie

Publicat

Primăria din Avram Iancu cumpără un buldoexcavator cu accesorii pentru dotarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență. Utilajul va fi folosit pentru lucrări de deszăpezire și întreținerea drumurilor din comună. 

Primăria comunei Avram Iancu a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția unui utilaj multifuncțional (buldoexcavator) pentru lucrări de deszăpezire și întreținere drumuri în comună.

Valoarea totală estimată este de 378.184 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, utilajul va deservi întreaga suprafață a comunei Avram Iancu, respectiv cele 33 de sate componente. Utilajul va ajunge în dotarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) al comunei.

În prezent, Primăria comunei Avram Iancu desfășoară acțiuni de întreținere drumuri locale în general prin contractarea unei firme specializate, iar odată cu achiziționarea utilajului, suma alocată din bugetul local al primăriei pentru prestarea serviciilor va rămâne în bugetul local pentru alte cheltuieli necesare. Serviciile ce pot fi prestate prin achiziționarea utilajului se vor executa prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al primăriei comunei, în regie proprie.

Prin achiziția utilajului și a accesoriilor vor fi asigurate următoarele tipuri de activități:

– deblocarea drumurilor comunale și sătești în caz de înzăpezire

– îndepărtarea copacilor căzuți sau a materialelor care ar putea bloca traficul pe drumurile publice

– evacuarea pământului și a pietrișului rezultat după ploi puternice

– participarea la acțiuni de salvare în caz de inundații, incendii, alunecări de teren

Caracteristici tehnice ale achiziției:

Buldoexcavator

– putere motor: 100 cp

– capacitate cilindrică: 4,4 l

– capacitate cupă încărcător – 1,2 mc

– adâncime maximă de excavare: 5.978 mm

Accesorii:

– tocător vegetal (lățime de lucru 1.080 mm)

– furci pentru cupă încărcător (lățimea – 8 cm, lungimea – 120 cm, înălțimea – 76 cm, grosimea – 5 cm)

– cupă trapezoidală (1.200 x 300 x 750 mm, volum 140 l)

– cupă excavare (300 mm, volum 80 l)

– cupă excavare (800 mm, volum 270 l)

– lamă de zăpadă (lățime – 2.700 mm, înălțime – 800 mm, rotire în plan orizontal – 30 grade)

– ciocan hidraulic (picon) (energie de impact 1.017 joule, diametru spit – 75 mm)

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Minor aflat pe bicicletă, lovit de o mașină, pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia. Băiatul nu a acordat prioritate

Publicat

Un accident rutier s-a produs sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 18:00, la intersecția dintre Bulevardul Republicii și strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia. Un copil în vârstă de 12 ani, aflat pe bicicletă, a fost acroșat de un autoturism căruia nu i-a acordat prioritate. 

Potrivit unui cititor Alba24, în urma accidentului băiatul s-ar fi lovit ușor la mână.

Reprezentanții IPJ Alba au transmis pentru Alba24 că evenimentul rutier a fost soluționat ca tamponare.

Biciclistul în vârstă de 12 ani a fost sancționat de polițiști conform Ordonanței de urgență nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate