Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat PSD Alba: ”După trei ani de ură și minciuni, Opoziția află că situația economică a României este stabilă”

Publicat

Timp de trei ani, partidele din Opoziție nu au făcut altceva decât să spurce tot ce a făcut Partidul Social Democrat în România. Fiecare creștere de salarii sau pensii, fiecare măsură bună pentru mediul de afaceri era ”taxată”, blamată, iar cei care o luau erau calomniați, făcuți în fel și chip, puși la zidul infamiei. Orice proiect de investiții, de dezvoltare, orice majorare era, de fapt, potrivit Opoziției, pentru ”cineva”, iar conform președintelui țării, partidul de guvernământ era vinovat pentru gerul din timpul iernii și de canicula din timpul verii. 

Astăzi aflăm că tot Partidul Social Democrat este vinovat că nu acordă votul de încredere partidului care a acționat distructiv, timp de trei ani, criticând non-stop orice idee, măsură, însă fără să vină cu altceva în schimb. Când au depus moțiunea care a întrerupt parcursul bun al guvernării PSD, Coaliția Austerității trebuia să ia în calcul că trădătorii își schimbă blana, dar năravul ba.

Culmea este că PNL și președintele Iohannis vor să-i scoată vinovați tot pe social-democrați, pentru măsurile de austeritate pe care au anunțat că le vor lua, între care: concedieri, impozit progresiv pe salarii, modificarea legii pensiilor pentru anularea majorării punctului de pensii, modificarea legii salarizării pentru anularea majorărilor prevăzute pentru sectorul bugetar, anularea voucherelor de vacanță, a bonusurilor și sporurilor pentru bugetari, impozitarea salariilor IT-iștilor și a celor care lucrează în cercetare-dezvoltare, desființarea salariului minim pe economie, înghețarea tuturor programelor de subvenții (de la buget) și ajutor de stat până la finalizarea unei analize.

Dar acest lucru nu mai este posibil…

Pentru că Ludovic Orban, premierul fără Guvern, recunoaște că a discutat cu Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, și că nu sunt motive de îngrijorare în ceea ce privește situația economică a României.

După toată propaganda mincinoasă din ultimii ani, îi vedem acum pe liberali recunoscând spășiți că situația României este una stabilă, cu potențial de creștere continuă. Nici greaua moștenire nu mai e ce era odată…

Frica de eșec și nepriceperea privind guvernarea nu se pot ascunde urlând obsesiv că…. vistieria e goală. La muncă, băieți!

Biroul de presă PSD Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax