Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat PSD Alba: Solicităm demisia directorului Apa CTTA SA pentru că a inundat Alba Iulia

Publicat

psd

Partidul Social Democrat Alba solicită demisia directorului Apa CTTA SA Alba Iulia pentru incompetență și recidivă în vătămarea drepturilor consumatorilor serviciului public de apă și canalizare.

„Este a 3-a oară într-un an când Alba Iulia se află sub ape din cauza sistemului de canalizare sub dimensionat, cu o vechime mare și gestionat prost de Primărie și Apa CTTA.

Suntem alături de albaiulieni și solicităm ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice să efectueze un control la Apa CTTA și să ne comunice ce fel de canalizări și pompe avem la Alba Iulia și dacă se respectă standardele legale.

Primăria și Apa CTTA trebuie să-i despăgubească pe albaiulienii cărora le-au fost inundate gospodăriile iar PSD îi susține pe cetățeni să dea în judecată cele două instituții iresponsabile, care țin Alba Iulia ca în Evul Mediu.

De asemenea, condamnăm faptul că Apa CTTA SA Alba continuă să-i otrăvească pe albaiulieni cu apă tulbure, ruginită și cu impurități, în condițiile în care, la Alba Iulia, se plătesc unele dintre cele mai mari facturi la apă și canalizare din țară, iar Apa CTTA SA Alba a avut grijă să mărească facturile oamenilor prin introducerea taxei pe apa pluvială.

Solicităm Direcției de Sănătate Publică Alba să efectueze un control la Apa CTTA SA Alba și să ne spună dacă e normal ca albaiulienii să bea apă care nu credem că respectă parametrii de calitate impuși de lege.

Este inadmisibil ce se întâmplă cu serviciile publice pentru cetățeni în județul Alba, căpușate de atâția ani de către o gașcă de prieteni care își bat joc, principala lor preocupare fiind îndestularea camarilei de partid. Nu e normal ca nimeni să nu răspundă pentru prejudiciile aduse albaiulienilor!

Facem un apel către Guvernul României să intervină în forță împotriva tuturor abuzurilor și nedreptăților la care sunt supuși consumatorii de servicii publice din Alba și să sancționeze acest regim local corupt care pune în pericol viața oamenilor și bunurile acestora!„ a transmis biroul de presă al PSD Alba.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

3 Comentarii

3 Comments

 1. pilu

  marți, 25.06.2019 la 17:59

  Daca banii furati de Dragnea si gasca erau bagati in canalizarea din Alba Iulia ce mai comentati ? Sunteti cea mai penibla organizatie la nivel de tara a PSD si macaniti ca desteptii.

 2. Raul

  marți, 25.06.2019 la 18:12

  Foarte adevărat, sa fie demiși toți directorii și pe nevasta lui dumitrel de la resurse umane, și verificați cine e pe pile și relați angajați!

  Sa fie tăiate salariile babane din conducere, nu vrem din banul public sa ajungă la hoții din conducerea apa ctta alba, cer demisia d.n.a alba care e pe mana cu apa ctta alba fin din clasa politica PNL fost PDL la fel e și la primărie mafie PNL ce nu fac nimica pentru alba

  • pilu

   marți, 25.06.2019 la 23:24

   Vrei sa ramana numai portarul ? Vrei sa se desfinteze organizatia PNL Alba ? Vrei sa apara surplus de fonduri la banul public ? Ma, da rau mai esti !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

De ASTĂZI: Încep lucrările de REPARAȚII pe PODUL peste Mureș, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș. Restricții de circulație

Publicat

Din această seară vor începe lucrările de reparații ale carosabilului pe podul peste râul Mureș, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș. Vor fi înlocuite rosturile de dilatație, care au cedat sub traficul greu și se va repara carosabilul. Din datele de până acum, lucrările vor fi executate pe timp de noapte, urmând să fie […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: SENS GIRATORIU pe șoseaua de centură din Alba Iulia, la intersecția cu calea Drâmbarului

Publicat

Autoritățile par să ia în sfârșit măsuri pentru prevenirea accidentelor pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, la intersecția cu strada Mărășești – trecerea peste calea ferată și calea Drâmbarului – DJ 107. Un sens giratoriu provizoriu este amenajat și semnalizat în intersecție, vineri dimineața. Conducătorii auto care fac naveta între Alba Iulia și […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

Investiție de peste 25 milioane de euro la Sebeș. Terminal intermodal, la intersecția autostrăzilor A1 și A10

Publicat

Cel mai modern terminal intermodal din Transilvania, o investiție de peste 25 de milioane de euro, va fi construit la Sebeș, în zona nodului rutier dintre autostrăzile A1 și A10. Inițiativa ADR Centru pentru realizarea unui terminal intermodal în județul Alba prinde tot mai mult contur. Conform rezultatelor chestionarului realizat de Agenție, cel mai bun […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Poșta Română: Bărbatul din Sebeș, reținut de polițiști joi, nu mai este angajat al companiei din 2018

Publicat

Reprezentanții Poștei Române au transmis că bărbatul din Sebeș reținut joi nu mai este angajat al companiei din 2018, acesta fiind, în prezent, angajat al unei firme de curierat.  „Bărbatul la care faceți referire în articol, nu mai este angajat al Poștei Române din 2018, este, în prezent, angajat al unei firme de curierat”, au […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate