Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat PSD: Pe 26 mai, votăm pentru o Voce Puternică pentru România în Europa

Publicat

Victor Negrescu

Victor Negrescu, singurul europarlamentar care a vorbit despre Alba în plenul Parlamentului European

Alegerile pentru Parlamentul European reprezintă un moment în care trebuie să decidem ce fel de reprezentanți ne dorim pentru România la Bruxelles. Pentru a conta la nivel european ne trebuie la Parlamentul European oamenii potriviți la locul potrivit, persoane care cunosc problematicile europene, care au experiență la nivel european dar mai ales care au entuziasmul și dorința să demonstreze în continuare că pot face lucruri pentru România.

Candidatul din Alba al Partidului Social Democrat, Victor Negrescu, este cel mai potrivit pentru o astfel de funcție. Cadru universitar și expert în politici europene, prorector al unei prestigioase școli de guvernare din România, cu studii atât în țară cât și în străinătate, Victor Negrescu este cunoscător fluent a trei limbi străine.

Victor Negrescu, europarlamentarul anului

În perioada 2014-2017, a fost europarlamentar de Alba, remarcându-se pentru activitatea sa din Parlamentul European. A obținut încă din primul an de mandat premiul europarlamentarul anului. De aceea trebuie la Bruxelles să avem oameni tineri, care cunosc politicile europene, persoane care pot acționa din prima zi pentru România.

Victor Negrescu a devenit în jumătate de mandat printre cei mai influenți europarlamentari români fiind clasat de presă ca fiind în TOP 5 cei mai activi membri ai Parlamentului European. Trebuie explicat faptul că a fi europarlamentar nu este ca la primărie pentru că nu ai sute de angajați care să facă treaba pentru tine. Un europarlamentar trebuie să își scrie singur amendamentele, trebuie să negocieze cu ceilalți europarlamentari și trebuie să cunoască foarte bine procedurile și mecanismele europene.

100 de milioane de euro obținute pentru sănătate, educație, cercetare, locuri de muncă și antreprenoriat

Europarlamentarul PSD, s-a făcut remarcat prin obținerea a aproape 100 de milioane de euro pentru proiecte pilot și inițiative europene. Victor Negrescu a demonstrat că la Bruxelles un europarlamentar poate obține bani europeni pentru România. El s-a luptat pentru drepturile românilor, convingând instituțiile europene să demareze o anchetă privind cazurile de discriminare față de români, și a militat pentru aderarea țării noastre la spațiul Schengen depunând la Bruxelles o petiție semnată de aproape 50.000 de români.

Dar cel mai important este că Victor Negrescu a dus Alba în Europa fiind singurul europarlamentar care a vorbit despre județul nostru în plenul Parlamentului European. A organizat zeci de evenimente de promovare dedicate județului Alba promovând tinerii, artiștii, antreprenorii, comunitățile și tradițiile noastre.

Ministrul care s-a luptat pentru Alba

În perioada când a fost ministru delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, a fost un puternic susținător al alocărilor financiare pentru județul Alba. În Guvernarea PSD, județul Alba a primit aproape 240 de milioane de euro pentru diferite proiecte de dezvoltare locală. De altfel, Victor Negrescu a fost membru în Comisia pentru Centenar unde a susținut alocarea de fonduri suplimentare pentru județ.

Grație eforturilor sale, Alba Iulia a fost inclusă pe lista evenimentelor oficiale ale Președinției României la Consiliul UE, oferind județului nostru un plus de vizibilitate la nivel european. Este important ca cetățenii din județul Alba să aibă încredere în felul lui Victor Negrescu de a face politică și să îl susțină votând la nivelul județului nostru pentru Partidul Social Democrat. Un rezultat important pentru Partidul Social Democrat în Alba ar însemna automat un plus de influență la nivel național pentru promovarea intereselor județului nostru.

O voce puternică pentru România

România are nevoie la Bruxelles de oameni dispuși să se lupte pentru interesele comunităților noastre. Partidul Social Democrat este partidul care a finalizat negocierile de aderarea la Uniunea Europeană și care a dus România în NATO. Social democrații români au stabilit consensul politic de la Snagov care a dat direcția europeană a României și de aceea, la 12 ani de la aderare, Partidul Social Democrat consideră că nu mai suntem un nou stat membru și trebuie ca România să își apere și propriile sale interese. Pentru că românii merită mai mult respect în Uniunea Europeană, avem nevoie de o voce puternică pentru România în Europa.

Pe 26 mai, votați candidații Partidului Social Democrat, votați candidatul PSD Alba, Victor Negrescu, omul potrivit la locul potrivit!

Comandat de PSD, postat de Alba24.ro, CMF: 41190008

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Geo

    vineri, 24.05.2019 at 01:50

    Adevarat, votam pe oricine numai sa scapam de psd.

    Ca sa nu ajungem sa nu mai putem cumpara aproape nimicdin cauza inflatiei si sa nu fim luati de pe strada de jandarmerie ca nu facem pe plac unora

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax