Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Radu Tuhuț: Campanie constructivă a PSD Alba. Petiții inițiate în peste 20 de localități pentru realizarea investițiilor

Publicat

PSD Alba a început anul în forță, cu activități concrete și constructive, prin care își arată sprijinul față de oameni.

În peste 20 de municipii, orașe și comune din județul Alba, consilierii locali social-democrați, cu sprijinul membrilor organizațiilor locale, au realizat petiții prin intermediul cărora au fundamentat necesitatea realizării unei sau mai multor investiții, obiective ori proiecte edilitare. Acestea au fost alese după consultarea cetățenilor și în funcție de necesitățile lor.

După realizarea petițiilor, colegii noștri au trecut la strângerea de semnături, în urma unor acțiuni stradale. Semnăturile oamenilor întăresc necesitatea realizării proiectului ori investiției.

La final, petiția și lista cu semnături vor fi depuse la primărie pentru realizarea proiectelor. De asemenea, la ședințele consiliilor locale colegii noștri vor prezenta petiția și vor iniția demersurile necesare pentru realizarea obiectivelor.

Toate organizațiile locale ale PSD, aflate în opoziție la nivel local, lucrează la acest proiect al PSD Alba. În peste 20 de localități petițiile au fost deja inițiate, iar activitățile de strângere de semnături sunt în plină desfășurare. În celelalte unități administrativ-teritoriale petițiile vor fi inițiate zilele următoare și vor fi depuse la primării la finalul lunii ianuarie.

Acesta este modul în care înțelegem noi, PSD, să facem o politică constructivă în Alba. În localitățile conduse de primari social-democrați, continuăm guvernarea locală eficientă și administrația responsabilă.

Petițiile PSD au fost inițiate pentru realizarea de diferite investiții, între care: amenajare de parcuri de joacă pentru copii, modernizare de străzi și drumuri, înființarea de noi stații de autobuz, pentru construcția unor săli de sport, edificarea de capele, reabilitare cămine culturale, extinderea rețelei de apă, amplasarea de coșuri de gunoi ori cișmele, modernizarea unor obiective din centrele de comună, construcția de creșe, redeschiderea unor grădinițe, consolidarea de punți, efectuarea de lucrări de îndiguire a unor ape curgătoare. Lista continuă!

Le mulțumesc tuturor coordonatorilor de zone, președinților organizațiilor locale ale PSD, consilierilor locali, județeni și, nu în ultimul rând, tuturor membrilor social-democrați care s-au implicat în aceste activități arătând, încă o dată, că sunt cu adevărat în sprijinul oamenilor și fac politica cetățeanului. Mult succes colegilor care muncesc la această campanie!

Deputat PSD de Alba, Radu Marcel Tuhuț

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 22.01.2023 at 13:44

    Acum v-aţi sesizat măi întârziaţilor ? Ce aţi făcut până acum în doi ani de la alegeri ? Cum prostiţi oamenii cu gulgute politice. Oare mai sunt bani ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax