Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Partidul Social Democrat, sprijin pentru pensionari

Publicat

Circa 3,3 milioane de pensionari ale căror venituri sunt mai mici sau egale cu 2.000 de lei primesc un ajutor financiar de 700 de lei. 

”Ordonanța de urgență inițiată de Ministerul Muncii şi Solidarității Sociale, condus de PSD, prevede acordarea acestui ajutor o singură dată, în luna iulie 2022, pentru a-i ajuta pe pensionarii afectați mai puternic de creșterea prețurilor la utilitățile publice și bunuri de consum, în special hrană, și care sunt în risc de excludere socială.

De asemenea, persoanele vulnerabile beneficiază, o dată la două luni, de vouchere de 250 de lei – măsură a PSD din programul ”Sprijin pentru România”.

De acest ajutor beneficiază, pe lângă pensionari, persoanele cu dizabilități, familiile cu cel puțin 2 copii și venituri mici, familiile monoparentale, cele fără adăpost”, transmite deputatul Radu Marcel-Tuhuț, într-un comunicat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 13.07.2022 at 12:10

    Omule, eşti defazat rău,asta au anunţat-o alţii înaintea ta. Vezi, că n-ai subiecte de actualitate cu care să ne surprinzi ?. Spune şi tu o realizare importantă, nu anunţa pomeni din împrumuturi, dar dacă nu aţi reuşit până acum nimic notabil, ciocu mic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax