Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Radu Tuhuț: investiții strategice pentru dezvoltarea județului Alba, discutate cu ministrul Economiei

Publicat

Deputatul PSD de Alba, Radu Marcel Tuhuț, anunță că a solicitat ministrului Economiei alocarea resurselor financiare suplimentare pentru dezvoltarea și modernizarea companiilor de stat în județul Alba. Prin aceste investiții strategice se creează noi locuri de muncă.

”Am susținut în cursul acestei săptămâni o întrevedere de lucru foarte reușită alături de ministrul social-democrat al Economiei, domnul Florin Spătaru, în cadrul căreia am solicitat identificarea măsurilor oportune pentru alocarea resurselor financiare suplimentare necesare dezvoltării, modernizării și retehnologizării companiilor de stat din Județul Alba.

Astfel de investiții strategice, fie că vorbim despre Salrom – Salina Ocna Mureș, Cupru Min de la Abrud sau de cele două fabrici de arme de la Cugir (F.A.C. și U.M.C.), se concretizează pe plan local prin crearea de noi locuri de muncă care ulterior generează stabilitate pe piața muncii, condiții propice pentru tinerii care își doresc să rămână în județul Alba și să își creeze un viitor stabil în țara lor.

Am abordat și solicitat de asemenea identificarea unor noi oportunități de investiții străine în județul Alba, punctând faptul că la nivel județean există un bazin de forță de muncă calificată și foarte bine pregătită din punct de vedere profesional, tineri care se află în căutarea unei cariere stabile și de succes.

Îmi exprim pe această cale convingerea că în urma eforturilor comune, oportunitățile de dezvoltare și de investiții nu vor întârzia să apară în județul Alba, fie că vorbim despre noi fabrici cu investitori privați sau despre dezvoltarea companiilor deja existente”.

Deputat PSD de Alba, Radu Marcel Tuhuț

Comunicat de presă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 11.01.2023 at 15:58

    Îl doare pe ăla undeva de solicitările tale. Aştia, (adică voi), sunt interesaţi cum să mai pună 100 de lei în plus la salar, să nu-şi piardă voturile. Simplu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax