Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Radu Tuhuț: PSD guvernează responsabil! Peste 1,5 miliarde de euro au intrat în agricultură de la începutul anului

Publicat

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, condus de social-democratul Petre Daea, culege roadele muncii făcute bine și la timp.

În primele zile ale lunii februarie, Ministerul Agriculturii a încasat în contul deschis în Banca Națională a României suma de 531 milioane de euro.

Suma reprezintă rambursarea de la Comisia Europeană a cheltuielilor realizate de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură în luna decembrie a anului 2022 pentru acordarea plăților directe fermierilor finanțate din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA).

Banii au fost acordați în avans fermierilor de către minister pentru ca aceștia să aibă fondurile necesare pentru pregătirea anului acesta agricol, iar acum Comisia Europeană direcționează României sumele pe care statul român le-a investit în fermieri.

Social-democratul Petre Daea și echipa de experți din cadrul ministerului aduce în țară fiecare euro pus la dispoziția agriculturii și dezvoltării rurale de către Comisia Europeană.

România e în graficul asumat privind accesarea fondurilor europene și continuă pe acest drum al acordării la timp a subvențiilor necesare, utile și cuvenite.

Sprijinirea fermierilor români este un obiectiv important pentru PSD!

Deputat de Alba, Radu Marcel Tuhuț

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    joi, 09.02.2023 at 16:15

    Omule, te faci de râs când scoţi pa gură termenul de expert. Şti şi tu ce expert era să angajeze Chesnoiu la agricultură. Un „expert” de-a lui Daea. Şi el mare expert de la un CAP comunist. Ruşinos, că nu gândeşti când te apuci să faci comunicate anapoda. Aşa-i la voi la PSD, gândiţi cu ce nu aveţi.

  2. Alban Mera

    sâmbătă, 11.02.2023 at 19:40

    Daca oameni pusi de PSD la ANRESC maresc pretul apei si canslului in judetul Alba chiar daca cei din ADI nu sunt de acord atunci te poti pe veci ascunde dl politician . Nu meriti sa mai reprezinti judetul Alba si oamenii din tot judetul in parlament.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax