Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Radu Tuhuț: Un nou pas spre digitalizarea instituțiilor publice din România. Dosarul cu șină va fi eliminat definitiv

Publicat

Proiectul Legii privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale a fost modificat, astfel încât, pentru furnizarea oricărui serviciu public, nu va mai putea fi solicitat ”dosarul cu șină” sau orice alt obiect de papetărie.

Amendamentul a fost aprobat în cadrul Comisiei de Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului, din care fac parte, iar proiectul urmează să intre la votul final în plenul Camerei Deputaților care este for decizional.

Sunt de părere că cetățenii trebuie să poată depune orice document, solicitare sau informare, în format online, iar niciun răspuns, al unei cereri legitime, nu trebuie amânat!

Deputat PSD de Alba,

Radu Marcel Tuhuț

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. gelu stoian

    luni, 10.10.2022 at 11:29

    O noua TUHUT-iada : ” FARA SINA ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. dop

    luni, 10.10.2022 at 13:12

    O sa bagam dosarele pe foc si ne incalzim cu ele ….in acelasi timp o sa las usa deschisa la soba sa fac si lumina.

    Varule cautati solutii la preturile extreme din energie si la inflatia de 50% …lasati minciunile cu 10% inflastie ca toate preturile sunt crescute cu MINIM 50%.
    Poimaine ce ne mai spui? Sa mancam salata ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax