Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat RER Vest – RETIM: Alba Iulia, Ocna Mureș, Teiuș, Aiud – zile de colectare modificate, în zonele de case, din 1 MAI

Publicat

Din 1 Mai, se modifică graficele de colectare a deșeurilor din zonele de case din Alba Iulia, Aiud, Teiuș și Ocna Mureș.

Echipele RER Vest – RETIM au început deja distribuirea de pliante cu programul de colectare, asigurându-se că toți clienții asocierii le vor primi în următoarea perioadă, până la intrarea în vigoare a graficelor modificate.

În funcție de orașul și de strada pe care locuiesc, clienții noștri pot căuta graficul de colectare  din zonele de case ale municipiilor din Zona 1 pe site-ul www.rervest.ro/utile/zona-alba.

Pentru o mai bună înțelegere a graficelor, menționăm că prima săptămâna din luna mai (1-7 mai) este săptămână pară.

Le reamintim clienților noștri că deșeurile reciclabile care se colectează în sacii galbeni sunt plastic, metal, hârtie și carton, care au fost golite, clătite, strivite sau pliate. Acestea au frecvență săptămânală de ridicare.

Deșeurile din sticlă se depozitează fie în containerele verzi amplasate pe domeniul public, fie se punîn saci și se scot la limita de proprietate în zilele de colectare, în cazul unora dintre orașe.

Deșeurile reziduale sunt colectate în pubela neagră, o dată pe săptămână.

Despre Asocierea RER Vest – RETIM și RER Group

Asocierea RER Vest S.A. – RETIM Ecologic Service Timișoara S.A. oferă servicii de salubritate profesioniste locuitorilor din județul Alba începând cu 1 decembrie 2021.

În baza licitației organizată de ADI Salubris Alba, din anul 2019, asocierea este responsabilă de colectarea și sortarea deșeurilor din

  • Zona 1: orașele Alba Iulia, Aiud, Ocna Mureș, Teiuș, respectiv comunele Ciugud, Berghin, Ohaba, Mihalț, Stremț, Galda de Jos, Cricău, Întregalde, Ighiu, Sântimbru, Râmeț, Rădești, Rimetea, Lopadea Nouă, Livezile, Mirăslău, Ponor, Hopârta, Fărău, Noșlac, Lunca Mureșului, Unirea

și

  • Zona 2: orașele Sebeș, Cugir, respectiv comunele Daia, Cut, Spring, Doștat, Gârbova, Câlnic, Săsciori, Pianu, Săliștea, Blandiana, Vințu de Jos, Ceru-Băcăinți, Șibot și Șugag.

RER Vest S.A. și RETIM Ecologic Service Timișoara S.A. fac parte din RER Ecologic Group. Compania a fost înființată în anul 1994 de concernul german RWE, ce desfășoară activități în domeniul salubrității, recuperării ecologice și reciclării. Grupul RER mai deține și companiile: REBU, RER Sud, RER Brăila, RER Servicii și RER DATA, iar la finalul anului 2021 avea 2300 de angajați.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la comunicare@rervest.ro.

Comunicat RER Vest – RETIM

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Contra

    joi, 20.04.2023 at 20:48

    Da nu valoreaza reciclab cat apa consumata, pana acum ministrul mediului ne indruma sa economisim apa,sa facem dusuri cate doi ,si acum trb sa consumam apa pe spalatul si dezinfectatul reciclabilelor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax