Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat RER Vest-RETIM: Programul de colectare a deșeurilor și de relații cu clienții în perioada sărbătorilor de iarnă, în Alba

Publicat

Asocierea RER Vest – RETIM Ecologic Service informează clienţii că, pe perioada sărbătorilor de iarnă, programul de colectare a deșeurilor rămâne neschimbat. 

Atât în Zona 1, cât și în Zona 2 a județului Alba, unde colectarea este realizată de asocierea RER Vest – RETIM, graficul de ridicare a deșeurilor se va desfăşura la fel ca oricare altă zi de colectare.

Dacă în zilele de luni, 26 decembrie, respectiv luni, 2 ianuarie, erau programate colectări de la adrese, acestea se vor face conform graficului, asigurându-se permanența serviciului. Populația este rugată să scoată la limita de proprietate recipientele de colectare a deșeurilor.

Program Birourile de relații clienți

Birourile de relații clienți din Alba Iulia, Sebeș, Cugir, Aiud, Teiuș și Ocna Mureș vor fi închise în 26 decembrie, dar vor reveni la programul normal în 27 ianuarie, adică vor fi deschise între orele 8.00 și 16.00.

În data de 2 ianuarie birourile de relații cu clienții vor fi închise, dar vor fi deschide din 3 ianuarie până în 5 ianuarie.

Vineri, 6 ianuarie acestea vor fi închise de Bobotează, fiind primul an în care a fost votată zi liberă la nivel național.

Modalități de plată

Asocierea RER Vest – RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.rervest.ro, a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

Asocierea rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.rervest.ro, www.retim.ro și pagina oficială de Facebook. De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 694, de luni până vineri, între orele 7.00 și 19.00

Despre Asocierea RER Vest – RETIM și RER Group

Asocierea RER Vest S.A. – RETIM Ecologic Service Timișoara S.A. oferă servicii de salubritate profesioniste locuitorilor din județul Alba începând cu 1 decembrie 2021. În baza licitației organizată de ADI Salubris Alba, din anul 2019, asocierea este responsabilă de colectarea și sortarea deșeurilor din:

  • Zona 1: orașele Alba Iulia, Aiud, Ocna Mureș, Teiuș, respectiv comunele Ciugud, Berghin, Ohaba, Mihalț, Stremț, Galda de Jos, Cricău, Întregalde, Ighiu, Sântimbru, Râmeț, Rădești, Rimetea, Lopadea Nouă, Livezile, Mirăslău, Ponor, Hopârta, Fărău, Noșlac, Lunca Mureșului, Unirea și Zona 2: orașele Sebeș, Cugir, respectiv comunele Daia,Cut, Spring, Doștat, Gârbova, Câlnic, Săsciori, Pianu, Săliștea, Blandiana, Vințu de Jos, Ceru-Băcăinți, Șibot și Șugag.

RER Vest S.A. și RETIM Ecologic Service Timișoara S.A. fac parte din RER Ecologic Group. Compania a fost înființatăîn anul 1994 de concernul german RWE, ce desfășoară activități în domeniul salubrității, recuperării ecologice și reciclării. Grupul RER mai deține și companiile: REBU, RER Sud, RER Brăila, RER Servicii și RER DATA, iar la finalul anului 2021 avea 2300 de angajați.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la comunicare@rervest.ro.

Comunicat RER Vest – RETIM Ecologic Service

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax