Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat: Rezumat proiect „Revitalizarea și îmbunătățirea calității vieții din zona urbană arondată școlii Singidava”

Publicat

steag UE

Rezumat proiect:”Revitalizarea și îmbunătățirea calității vieții din zona urbană arondată școlii Singidava”, cod SMIS 124550

Proiectul „Revitalizarea și îmbunătățirea calității vieții din zona urbană arondată școlii Singidava”, cod SMIS 124550, finanțat prin Programul Operațional Regional  Axa prioritară 13 – Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii, Prioritatea de Investiții 9B – Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare, Obiectiv Specific 13.1 – Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din România  este implementat de către Oraşul Cugir și are o valoare totală de 27.115.037,11 lei, din care 22.776.932,04 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Contribuţia proprie la proiect este de 464.835,67 lei cheltuieli eligibile şi 3.873.269,40 lei cheltuieli neeligibile.

Programul Operațional Regional este implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

Contractul de finanţare a fost ȋncheiat ȋntre Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, OI ADR Centru şi UAT Cugir, fiind semnat în data de 21.12.2020, iar data de finalizare a proiectului este 31.12.2023.

Obiectivul general al proiectului/ scopul proiectului îl constituie facilitarea accesului la educație, creșterea nivelului de satisfacție și a mobilității populației din orașul Cugir.

Obiectivele specifice ale proiectului:

1. Creșterea gradului de confort zilnic pe întreaga perioadă a anului școlar pentru elevii care frecventează cursurile, prin reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii gimnaziale Singidava, Cugir.

2. Creșterea accesibilității elevilor la/de la Școala gimnazială Singidava, Cugir prin modernizarea căilor de acces rutiere și pietonale, în lungime totală de 6.300 m.

3. Sporirea capacității de deplasare prin diverse mijloace de transport a populației ca urmare a reabilitării infrastructurii rutiere și pietonale care cumulează 6.300 m.

AICI, comunicatul în format pdf.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax