Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat senatorul PNL Sorin Bumb: Le doresc succes elevilor și cadrelor didactice care de luni se reîntorc la școală

Publicat

Reîntoarcerea în bănci este un nou pas spre normalitate în această epidemie care a bulversat o lume întreagă, pas pe care îl putem face doar împreună: autorități, părinți, cadre didactice, a transmis vineri senatorul PNL Sorin Bumb, într-un comunicat de presă. 

„Luni, 8 februarie, revin la școală 80% dintre elevii din România, respectiv 2.420.000 de copii. Le doresc succes lor și profesorilor, învățătorilor și educatorilor! Aceleași gânduri bune le transmit și celor care continuă educația la distanță, cu ajutorul tehnologiei.

Redeschiderea școlilor este o decizie prudentă, bazată pe avizul specialiștilor, și în acord cu marea majoritate a celor 27 state din UE, care fie au școlile deja deschise, fie urmează să le deschidă progresiv. Mai mult decât atât, este și dorința copiilor și a profesorilor de a reveni la predarea față în față, pe care au așteptat-o atât de mult.

Vă doresc sănătate tuturor, inspirație și succes în creșterea generațiilor de mâine!”, a transmis senatorul PNL de Alba, Sorin Ioan Bumb.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax