Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat Silviu Ponoran: În Alba, PNL a redeschis târgurile de animale, dar reclamațiile făcute de PSD le-au închis la loc

Publicat

În Alba, PNL a redeschis târgurile de animale, dar reclamațiile făcute de PSD le-au închis la loc. Hoțul strigă hoții pentru că ANSVSA este sub controlul total al PSD.

Neavând niciun fel de realizări cu care să se prezinte în fața cetățenilor, PSD Alba face zgomot, turând la maxim mașina de minciuni electorale. Ultima minciună rostogolită de PSD Alba se referă la târgurile de animale din județul Alba.

Târgurile de animale din județul Alba au fost închise de PSD încă din anul 2018, prin  decizia ANSVSA nr. 26.977/11.07.2018, instituție condusă de PSD-istul Geronimo Brănescu decizie pusă în practică de conducerea locală a DSV Alba, susținută atunci de PSD.

Ulterior, în anul 2021, după pandemie și după alte interdicții cauzate de mai multe epizootii, PNL a fost cel care redeschis târgurile de animale din județul Alba, prin decizia nr. 20.103/08.07.2021 a Comitetului Local de Combatere a Bolilor, semnată de prefectul PNL Nicolae Albu și de directorul DSV Alba, Vasile Spânu. Primele târguri aveau să se țină la Câmpeni și la Zlatna, iar Alba, condusă de PNL, devenea primul județ din țară care deschidea târgurile de animale, spre beneficiul micilor crescători! De atunci, au urmat însă nenumărate reclamații și șicane făcute de PSD la București, pe linie de partid, prin intermediul membrilor PSD din conducerea ANSVSA, a Guvernului și a Ministerului Agriculturii, care au început să dea telefoane în teritoriu și să amenințe. PSD a fost cel care a cerut închiderea târgurilor și a acuzat primarii liberali de iresponsabilitate, la fel cum l-au acuzat și pe Președintele Dumitrel, la Loman, când a cerut ridicarea restricțiilor și redeschiderea târgurilor de animale. Prin presiuni politice, pentru că domnul Bociu, șeful ANSVSA pe țară, a trecut la PSD, iar instituția pe care o conduce este în subordinea Guvernului și în coordonarea prim-ministrului PSD, au reușit să închidă și târgurile deschise de liberali, iar acum urlă, culmea, tot ei, că PNL e de vină. Altfel spus, hoțul strigă hoții!

La fel ca în multe alte probleme importante, fie că vorbim de pensiile militarilor, de pensiile celor din minerit, de scandalurile imobiliare (inclusiv la Alba), PSD minte cu nerușinare și face doar scandal, în timp ce PNL este singurul care ia măsuri concrete și face ceva pentru a-i apăra pe cetățeni. Dar, la fel ca și în cazul Curții Constituționale, PSD se pricepe doar să acapareze instituțiile statului, să le folosească în propriul interes și să mintă cu nerușinare.

PNL este cel care a redeschis târgurile din Alba și a cerut public ridicarea restricțiilor, iar PSD Alba este cel care le-a închis, folosind instituțiile statului în scop politic. Păi și atunci cine își bate joc de cetățeni!? Nu cumva PSD Alba „a avut grijă de ei”…?

Din păcate, minciunile PSD au început să fie dăunătoare pentru cetățenii din județul Alba, deoarece nu mai sunt doar niște minciuni de presă, ci sunt deja folosite pentru a face rău, fără scrupule, și pentru a folosi instituțiile statului în interes propriu. Dacă până acum era doar demagogie și scandal, noua tactică a PSD Alba pare să fie pedepsirea cetățenilor din Alba și aruncarea vinei la alții. Mai avem însă puțin și vom scăpa de acești aventurieri pentru că, așa cum s-a văzut și la alegerile din vară, cetățenii din Alba știu să discearnă faptele de povești și înțeleg cine sunt cei mai buni pentru ei și pentru Alba.

Silviu Ponoran,

Primarul Orașului Zlatna

Candidat PNL pentru Senatul României

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate