Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Sorin Bumb, deputat PNL de Alba: „Guvernul PSD trebuie să meargă în istorie și să-l ia și pe Ponta cu el”

Publicat

sorin bumb, pnl alba
Deputatul PNL de Alba, Sorin Bumb a transmis că situația politică în care se zbate România în aceste zile este una deosebit de sensibilă, ce riscă să destabilizeze credibilitatea internațională a țării, valoarea monedei naționale, dar mai ales să afecteze, și mai mult decât a făcut-o până acum, veniturile românilor de rând și munca acestora.

„Vedem cu actualul Guvern, decimat de luptele interne, este atacat acum și de foștii aliați. ALDE – un partid balama, care s-a folosit tot timpul de cele câteva voturi pe care le are în parlament doar ca să obțină beneficii pentru clica din conducere – a ieșit deja de la guvernare. Cu excepția Ramonei Mănescu, care a arătat, încă o dată, că importante sunt funcția și banii, nu principiile sau binele românilor. Pe de altă parte, Victor Ponta – unul dintre cei mai cinici politicieni din România – încearcă acum să facă puncte electorale pe seama dezastrului din PSD. Aceasta racolează încontinuu membri pentru partidul său de buzunar, încercând să pară că este o alternativă. În realitate, este aceiași ciorbă veche de zdrențe, reîncălzită acum la focul care mistuie PSD.

Niciuna dintre aceste mișcări politice nu are în centrul său necesitățile românilor sau dorința de a face ceva bun pentru țară. Sunt doar jocuri murdare, prin care aceste partidulețe obișnuite cu șantajul și cu trocul pentru interese personale, încearcă să se poziționeze pentru viitoarele campanii electorale și pentru alegerile ce le vor urma. Victor Ponta, asemeni unei hiene înfometate, încearcă acum să prindă o bucată cât mai mare din stârvurile PSD și ALDE, aflate amândouă în descompunere după tragerea pe margine a liderilor. Ce va rezulta, va fi o construcție politică mai rea decât PSD, formată din oportuniștii care s-au obișnuit să facă bișniță în loc de politică. O construcție politică care va scoate la mezat orice doar pentru a obține avantaje de ordin material și care va pune pe ultimul loc interesul românilor și bunăstarea acestei țări.

Cea mai bună soluție pentru România, în acest moment, este ca PSD să accepte că nu mai este dorit de către români, că nu mai are nici o susținere reală din partea cetățenilor și să plece de la guvernare, lăsând liberă calea pentru reconstrucția României. PSD trebuie să meargă în istorie și să-l ia cu el și pe Victor Ponta și partidul său de oportuniști!”, a transmis, într-un comunicat, deputat PNL de Alba, Sorin Bumb.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax