Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Sorin Bumb, deputat PNL de Alba: În 26 mai, alegem viitorul european al României

Publicat


sorin bumb

Alegerile pentru Parlamentul European, ce au loc în duminica de 26 mai, reprezintă „momentul în care vom opri acest dezastru abătut asupra României”, transmite Sorin Bumb, deputat PNL de Alba.

“În ultimii doi ani politica guvernamentală s-a îndepărtat total de români și unicul său scop a fost acela de a opri orice demers corect în justiție, care ar fi avut ca efect pedepsirea celor de la vârful PSD pentru faptele comise. PSD nu s-a dat înapoi de la nimic și a apelat la tot felul de tertipuri, cum mai vezi doar prin „democrațiile” din Orientul Mijlociu sau din America Latină. Modificări de legi făcute noaptea, ordonanțate de urgență date în secret, numiri de marionete în funcții, doar pentru a clădi un zid împrejurul partidului, care să-i apere pe corupți și pe infractori de justiție. Nimic nu i-a interesat pe cei de la guvernare și nimic nu i-a abătut de la planul lor. Au mers până acolo încât, prin modificarea pe genunchi a legilor justiției, au eliberat peste 16.000 de deținuți din închisori, înainte de termen, doar ca să creeze o serie de avantaje pentru oamenii lor. Nu a contat că deținuții, odată ajunși în libertate, au început iar să fure, să dea în cap, să violeze, una dintre aceste drame petrecându-se chiar la Alba Iulia, unde, o tânără nevinovată a fost atacată cu sălbăticie de un deținut proaspăt eliberat în <promoția Tudorel Toader>.

În paralel cu lupta împotriva justiției, PSD a început să promoveze un discurs anti-european, spunându-ne că Europa ne obligă să lăsăm pușcăriași în libertate, Europa ne obligă să aducem refugiați, Europa ne obligă să omorâm porcii bolnavi de pestă. O grămadă de minciuni aruncate de PSD doar ca să mascheze propria lipsă de responsabilitate, propria incompetență și mai ales lipsa totală de interes față de români și de problemele lor.

Alegerile pentru Parlamentul European, ce au loc în duminica de 26 mai, reprezintă momentul în care vom opri acest dezastru abătut asupra României, numit PSD! De aceea, alegerile europene din acest an și Referendumul pe tema justiției sunt la fel de importante pentru viitorul fiecăruia dintre noi ca și alegerile pentru Primar sau pentru Parlamentul național. Ați văzut cu toții că singura șansă reală de dezvoltare a României o reprezintă fondurile europene. Alba Iulia, condusă de Mircea Hava,  este cel mai bun exemplu de dezvoltare cu fonduri europene. Acum însă, din cauza incompetenței PSD și a luptei sale contra justiției și contra Uniunii Europene, accesul României la aceste fonduri este pus sub semnul întrebării. Ați văzut recent că România pierdut deja 80 de milioane de euro din subvențiile de la APIA, iar cei din Guvern habar nu au ce se întâmplă și doar dau vina unii pe alții!

Trebuie să oprim acest dezastru și de aceea trebuie să trimitem la Bruxelles oameni cunoscuți și apreciați, oameni competenți, care au performat în comunitățile lor, mai ales că, următorul mandat al Parlamentului European va fi mandatul în care se vor pune bazele unei noi Uniuni Europene.

Trebuie să oprim abuzurile PSD prin care o mână de oameni să modifice legile justiției prin ordonanțe de urgență date noaptea, după cum au chef și să golească pușcăriile când au chef! Putem face acest lucru în data de 26 mai, participând la votul pentru alegerile europene și la referendumul pe tema justiției!

PNL dorește o Românie europeană, o Românie justă, dreaptă, o societate curată în care cinstea, munca și respectul să fie cărămizile pe care se clădește totul. De aceea PNL susține referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis pe tema justiției.

Diferența dintre cei care fac și cei care promit este clară ca lumina zilei și se poate vedea de către oricine prăpastia dintre promisiunile și realizările PSD: este cel mai bine vizibilă în rata la creditele românilor și în prețul motorinei, benzinei, gazelor și curentului electric. În timp ce PNL a pus administrațiile locale pe primul rând și a performat în toate comunitățile pe care le administrează, PSD l-a pus pe Dragnea pe primul loc și a performat doar la atacarea justiției. În timp ce PNL a făcute drumuri, alimentări cu apă, canalizări, școli și spitale, PSD a crescut inflația și a dus Euro la un maxim istoric.

Pe 26 mai, votați PNL, votați DA la referendumul pe tema justiției. Alba în primul rând, România în primul rând!”, transmite, într-un comunicat de presă, Sorin Bumb, deputat PNL de Alba.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

Guvernul interimar a aprobat 1,4 miliarde lei pentru administrațiile locale. Cât primesc primăriile din Alba. LISTA

Publicat

Prefectura Consiliul Judetean Alba 1

Guvernul interimar a aprobat în ședința de luni acordarea de sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale. Pe listă sunt și 49 de localități din județul Alba, care vor primi sume între 100.000 de lei și 10.700.000 lei. Cei mai mulți bani ajung la Primăria Alba Iulia. La nivel național, suma […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU în Ocna Mureș: O casă a luat foc

Publicat

O casă din Ocna Mureș a luat foc luni, în jurul orei 16.20. Potrivit ISU Alba, pentru stingerea incendiului, la fața locului s-au deplasat pompierii de la Aiud cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Știre în curs de actualizare. 

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Groapa de gunoi de la Galda, rămâne nefuncțională. Consiliul Județean Alba, obligat să refacă licitația de la zero

Publicat

Procedura de licitație pentru atribuirea unui operator la groapa de gunoi de  la Galda de Jos se va relua de la zero.  Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au respins luni, 14 octombrie, ca nefondată, plângerea făcută de SC ECO SUD SRL, în contradictoriu cu Consiliul Județean Alba, SC ECO Bihor SRL și Polaris Mediu SRL, față […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Sorin Bumb: Banii de autostrăzi se duc pe salariile compensatorii ale directorilor PSD „concediați” de Cuc

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Sorin Bumb a transmis într-un comunicat că banii de autostrăzi ai românilor se duc pe salariile compensatorii ale directorilor PSD „concediați” de Cuc. „Ministrul demis al Transporturilor și totodată cel mai slab Ministru al Transporturilor din istoria României, Răzvan Cuc, a declarat duminică că a restructurat 35 de posturi de directori […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate