Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Sorin Bumb, PNL Alba: ”PSD a transformat România într-un stat al minciunii și incompetenței”

Publicat

Sorin Ioan Bumb, deputat PNL de Alba, transmite un comunicat despre cele mai recente evenimente din viața politică.

”Prăbușirea avionului medical în Munții Apuseni, Hexi Pharma, Colectiv, 10 August, Caracal, sunt doar câteva dintre tragediile produse în România PSD, un stat capturat și gestionat de o mafie politică, ce l-a transformat într-un adevărat pericol pentru proprii cetățeni, din cauza minciunii și incompetenței cu care este guvernat.

Recentele dezvăluiri despre dezastrul din Colectiv nu sunt altceva decât oglinda acestei mafii criminale care a ascuns, cu bună știință, problemele unui sistem bolnav, patronat de politruci cinici, preocupați doar de propriul interes.

I-ați văzut acolo, veniți să se tragă în poză cu morții, ca să poată arăta pe urmă că le pasă, pe cel puțin doi dintre exponenții de seamă ai acestui stat criminal: Generalul Oprea și Raed Arafat. Primul este expresia personificată a ipocriziei și cinismului. În calitate de Ministru de Interne și-a ucis un motociclist din coloana oficială, cu care se deplasa la frizerie, ca un dictator sud-american, prin indiferența arătată față de legi și față de oamenii din subordinea sa. Tot el este cel care și-a cumpărat limuzină din banii ministerului, ca să poată alerga în siguranță cu girofarul pus, când mergea la restaurant, în timp ce angajații Poliției mergeau la intervenții cu mașini legate cu sârmă, fără asigurare obligatorie, ce reprezintă un pericol pentru ei și pentru ceilalți participanți la trafic. Cel de-al doilea, a devenit un adevărat înger al morții la televizor pentru că, de câte ori apare pe ecran, nu face nimic altceva decât să numere morții. Când nu este ocupat să cumpere salvări la prețuri exorbitante, Raed Arafat se ocupă doar de manipulare, la fel ca în cazul 10 august, când aproape ne convingea de la televizor că gazele inhalate de manifestanți sunt sănătate curată.

Ne-am fi așteptat că după atâtea dezastre să se schimbe ceva, să fie create proceduri clare de intervenție, să se aloce resurse pentru dotarea și instruirea oamenilor angrenați în aceste structuri, să se realizeze parteneriate cu state mai dezvoltate decât noi și să realizeze exerciții serioase de instruire și alarmare. În realitate, totul se face pe hârtie și se inveștește masiv doar în manipulare și minciună. O dovedește acum și cazul tânărului polițist din Prahova, care și-a dat demisia după doar 20 de zile de serviciu, spunând clar: <nu vreau să mor din cauza incompetenței voastre>. Un tânăr întors cu speranță din Spania, dornic să facă ceva pentru țara sa, pe care însă sistemul ticăloșit patronat de PSD l-a ejectat rapid, tratându-l cu ironie și miștouri atunci când le-a spus superiorilor că postul de poliție rurală la care a fost repartizat nu are, în anul 2019, toaletă, curent electric, încălzire și apă curentă, iar mașina de serviciu nu îndeplinește minime condiții de siguranță. Și asta se întâmplă într-un județ aflat în top 5 al bogăției! Imaginați-vă care este situația în județe aflate în top 5 al sărăciei din România…

Aceste miștouri sunt cauza dezastrelor de genul de Colectiv. Ele sunt modul de acțiune al politrucilor cățărați prin fraudă în funcții de răspundere, făcuți colonei și generali la apelul bocancilor, pentru servilism politic, dar care nu au habar cum să gestioneze o situație de urgență. Politruci care nu știu decât să apere partidul și pe șefii de la partid care i-au pus în astfel de funcții, chiar cu bâta, dacă e cazul, la fel cum s-a întâmplat în 10 august. Experți în manipulare și minciună, ei sunt acel stat paralel mult invocat pe la televiziuni. O gașcă de incompetenți care nu fac nimic altceva decât să numere morți și să invoce scuze. În același timp, prin legi strâmbe, învrăjbesc societatea și toarnă ură în oameni, din cauza unor beneficii repartizate inegal, făcându-le pe asistente să se certe cu doctorii, pe profesori cu funcționarii publici, pe militari cu polițiștii. Totul pentru a nu vedea cât de răi, incompetenți și corupți sunt ei, pentru că atunci când suntem divizați și preocupați de neîncrederea în cel de lângă noi, nu mai avem timp să analizăm ineficiența unui stat guvernat de niște marionete grăitoare ce se plimbă cu bicicletele pe autostrăzi imaginare”, transmite deputat PNL de Alba, Sorin Ioan Bumb.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 28.10.2019 at 18:22

    Daca tot ai pus pe tapet chestia cu competenta pot sa dai exemplu un guvern competent ? Nu ! Asa ca nu mai divaga ca se ta afli intreaba. Sunt alte chestiuni de care s-ar putea vorbi dar se pare ca nu le stapanesti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax