Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat: TSD Alba Iulia organizează ”Bostaniada Socială”. Dulciuri și premii pentru copii

Publicat

Tineretul Social Democrat din Alba Iulia organizează vineri, 28 octombrie, de la ora 17.00, prima ediție a evenimentului ”Bostaniada Socială”.

Cu acest eveniment ne dorim să aducem o mică bucurie copiilor. Vom organiza concursuri specifice, vom oferi dulciuri, bomboane, diplome și cupe”, transmite senatorul PSD de Alba, Călin Matieș.

”Bostaniada Socială” va avea loc în șanțurile Cetății, pe latura de vest, sub zona ”podului de sticlă”. Prima ediție este organizată de TSD Alba Iulia, cu sprijinul organizației social-democrate municipale.

Vor fi organizate două concursuri:

  • 1. Cel mai fioros dovlecel
  • 2. Cel mai înfricoșător costum.

”Îi așteptăm pe copii, însoțiți de părinți, să vină costumați în personajul preferat, dar și cu un dovleac, specific sărbătorii de la finalul lunii octombrie, sculptat în cel mai inedit mod cu putință! (dovlecelul va fi sculptat acasă).

Un alt scop al evenimentului este de a petrece timp plăcut, iar copiii să se joace împreună, să se bucure de micile surprize, de lucruri inedite, de costumul și de dovleacul lor.

Vă așteptăm, dragi părinți, alături de copiii voștri! Felicit echipa TSD Alba Iulia pentru că se implică în organizarea de evenimente derulate în comunitate. Sper că acestea sunt apreciate de albaiulieni! Avem o echipă de tineret social-democrată activă!” – Senator PSD de Alba, Călin Gheorghe Matieș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 27.10.2022 at 12:46

    Nici că nu se putea mai sugestiv, numirea adunării TSD-ului !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax