Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Alianța 2020 USR PLUS: Fără hoție, sprijinim diaspora

Publicat

Românii din afara granițelor țării sunt frații, surorile, copiii, rudele sau prietenii noștri. Nu îi vom abandona, îi vom sprijini și vom crea o Românie normală, în care să-și dorească să se întoarcă Acasă.

Europa înseamnă dreptul cetățenilor de a munci și de a călători liber în statele membre, egalitate și dreptul de a presta servicii oriunde în Uniunea Europeană.

Astăzi, peste 3 milioane de români trăiesc și lucrează în țările Uniunii Europene. Alianța USR PLUS va milita pentru respectarea drepturilor cetățenilor români în UE și va propune, de exemplu, ca transportatorii români să benefecieze de aceleași condiții pentru desfășurarea activității precum ceilalți operatori economici europeni.

Pe 26 mai, votează Alianța 2020 USR PLUS, poziția 2 pe buletinul de vot.

VOTEAZĂ ALIANȚA 2020 USR PLUS

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Alianța 2020 USR PLUS”) și realizat de operatorul economic Atelierul de Internet SRL. Cod unic de identificare: 41190006

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax