Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat – Viceprimarul cu atribuții de primar Voicu Paul: În 14 septembrie, începem școala cu examenul la „responsabilitate”!

Publicat

Viceprimarul cu atribuții de primar Voicu Paul transmite un mesaj albaiulienilor, la începutul anului școlar:

”E primul an școlar pe care suntem obligați să îl începem altfel, dar cred în capacitatea noastră de a ne adapta. De a fi responsabili și de a învinge vremurile.

În tot ceea ce ține de noi, ca primărie, m-am asigurat că școlile, grădinițele și creșele din oraș au toate condițiile pentru a începe în siguranță. Din toate punctele de vedere.

Nu vă ascund că am și eu emoții, fiindcă mă interesează sănătatea fiecărui albaiulian. Vă îndemn să țineți cont de ce vă comunică reprezentanții unităților de învățământ și urmați-le recomandările.

Nu putem rămâne încremeniți într-o vacanță continuă, asa că e momentul să fim îndrăzneți. De data asta, cu precauție, empatie și solidaritate. Pentru că ne privește pe toți, om cu om.

Personal, vă stau la dispoziție pentru orice nelămurire pe care o aveți. Pentru orice „minus” pe care îl constatați. Și receptiv la orice idee care e utilă.

Dascălilor, multă inspirație și generozitate! Elevilor, îndemnul de a avea parte prin carte! Părinților, răbdare și încredere!

La Alba Iulia, viața merge înainte!”

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax