Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ABRUD

Comunitatea din Abrud, întristată de dispariția Cameliei Oneț. A fost consilier local și cadru didactic

Publicat


Una dintre cele mai iubite personalități ale orașului Abrud, s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare. Camelia Oneț reprezenta ALDE în consiliul local însă activitatea sa principală se lega de generațiile de elevi care au învățat la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Abrud, unde a fost diretor și apoi director adjunct. Dispariția acesteia a șocat comunitatea locală. Zeci de oameni au scris mesaje de susținere pentru familie și de apreciere pentru munca și personalitatea ei, pe rețelele de socializare.

”O nouă încercare pentru comunitatea din Abrud. O persoană atât de ambițioasă, activă, credincioasă… a plecat mult prea devreme la ceruri. Putem scrie foarte multe în aceste momente, dar cei care am cunoscut-o pe Oneț Camelia, director general, apoi director adjunct la Scoala Gimnazială „Avram Iancu” Abrud, consilier local la Consiliul Local Abrud, la al doilea mandat, știm cât de mult și-a dorit să își facă datoria, până în ultimele clipe. Sincere condoleanțe familiei greu încercate! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!” a scris primarul orașului, Nicolae Simina.

”Colectivul Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” Abrud își exprimă adânca durere și profundul regret la trecerea în veșnicie a d-nei Director adjunct prof. Camelia Oneț, care ne-a fost colegă și prietenă. Adresăm familiei îndoliate sincere condoleanțe!”

Camelia Oneț a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu și a urmat masterul la Universitatea din Petroșani, specializarea Comunicare instituțională și management educațional.


TOP articole in ultimele 3 zile


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Județul Alba are un nou subprefect. Ioana-Diane Rof, numită temporar în funcție prin Hotărâre de Guvern

Publicat

Guvernul a emis marți o hotătâre pentru numirea unui nou subprefect de Alba. Această funcție va fi îndeplinită cu caracter temporar de către Ioana-Diane Rof. Aceasta era funcționar public în cadrul Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Specială și este susținută de PMP. Diane Rof l-a înlocuit în funcție pe Nicolae Mera.

Citește mai departe
Publicitate

CÎMPENI

Avertizare ANM: COD GALBEN de vânt și ninsoare în zonele muntoase ale județului Alba. Se va depune un strat de zăpadă

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt, valabil până miercuri la ora 18.00, valabil și pentru o parte a județului Alba (zonele muntoase din Vest și Sud). Îndeosebi în zona montană înaltă, intensificări susținute ale vântului și precipitații moderate cantitativ, predominant sub formă de ninsoare, spun meteorologii. În intervalul menționat, la […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Un deputat leton a trăit o lună cu pensia minimă din țara sa. Nu și-a permis legume și fructe și a slăbit 8 kilograme

Publicat

Peste o mie de letoni primesc o pensie minimală care nu depășește 100 de euro. Deputatul leton Gatis Licis a încercat să trăiască o lună cu acești bani, ca un experiment. Gatis Licis a spus că a venit la ideea realizării unui astfel de experiment din întâmplare – a văzut informații despre pensiile minime din […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Când ar putea avea loc alegerile locale din 2020 și cum ar putea fi comasate cu cele anticipate. Declarația Ralucăi Turcan

Publicat

s

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că Guvernul va reglementa organizarea alegerile anticipate, astfel încât aceste alegeri şi cele locale să aibă loc până în 28 iunie, la diferenţă de o zi sau maximum o săptămână. „Alegerile anticipate nu sunt reglementate în detaliu. Va fi nevoie de reglementarea organizării alegerilor anticipate Dacă ne gândim la momentul […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate