Connect with us
Publicitate

ABRUD

Comunitatea din Abrud, întristată de dispariția Cameliei Oneț. A fost consilier local și cadru didactic

Publicat

Una dintre cele mai iubite personalități ale orașului Abrud, s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare. Camelia Oneț reprezenta ALDE în consiliul local însă activitatea sa principală se lega de generațiile de elevi care au învățat la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Abrud, unde a fost diretor și apoi director adjunct. Dispariția acesteia a șocat comunitatea locală. Zeci de oameni au scris mesaje de susținere pentru familie și de apreciere pentru munca și personalitatea ei, pe rețelele de socializare.

”O nouă încercare pentru comunitatea din Abrud. O persoană atât de ambițioasă, activă, credincioasă… a plecat mult prea devreme la ceruri. Putem scrie foarte multe în aceste momente, dar cei care am cunoscut-o pe Oneț Camelia, director general, apoi director adjunct la Scoala Gimnazială „Avram Iancu” Abrud, consilier local la Consiliul Local Abrud, la al doilea mandat, știm cât de mult și-a dorit să își facă datoria, până în ultimele clipe. Sincere condoleanțe familiei greu încercate! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!” a scris primarul orașului, Nicolae Simina.

”Colectivul Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” Abrud își exprimă adânca durere și profundul regret la trecerea în veșnicie a d-nei Director adjunct prof. Camelia Oneț, care ne-a fost colegă și prietenă. Adresăm familiei îndoliate sincere condoleanțe!”

Camelia Oneț a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu și a urmat masterul la Universitatea din Petroșani, specializarea Comunicare instituțională și management educațional.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax