Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunitatea din Zlatna, în doliu. Sorin Teișan, unul dintre cei mai iubiți medici din județ a încetat din viață. Mesajul Primăriei

Publicat

Comunitatea din Zlatna este în doliu. Unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți medici din oraș, dar și din județ a încetat din viață. Este vorba despre doctorul Sorin Constantin Teișan. 

În cariera sa, întinsă pe zeci de ani, a fost omul care s-a ocupat de pacienții săi, ca un profesionist adevărat. A fost medicul îndrăgit al mai multor generații din Zlatna și zonele din jur. Și-a făcut meseria cu dedicație și a fost un exemplu în comunitate.

Întreg orașul Zlatna deplânge moartea acestui om deosebit.

Cu regret anunțăm trecerea în neființă a d-lui dr. Sorin Constantin Teisan, fost consilier local al orasului Zlatna. A fost un om deosebit, care de-a lungul timpului a salvat multe vieți și va ramane mereu în sufletele noastre. Condoleanțe familiei ! Dumnezeu să-l odihnescă! a fost mesajul primarului orașului Zlatna, ing. Silviu Ponoran.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax