Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Conac de lux și pensiune de patru stele, scoase la vânzare în două zone turistice din județul Alba. Prețuri ”la ofertă”

Publicat

O agenție imobiliară din Alba Iulia oferă spre vânzare un conac, situat la Pianu de Jos, la câțiva kilometri de Sebeș. Este vorba despre conacul Dante, care este de vânzare la prețul de 490.000 de euro. La un preț aproximativ egal, 500.000 de euro, este de vânzare și o pensiune de patru stele în Alba Iulia.

”Conac funcțional la cheie – Pensiune cu sală de evenimente, livadă, parcare, situată la 10 km de Sebeș, 20 km de Alba Iulia și în imediata apropiere a celui mai mare teren de golf din România”, sună anunțul.

Vânzătorii mai precizează că cladirea a fost complet renovată în anul 2017, fiind situată ”într-o zonă liniștită, având acces facil și rapid pe străzi asfaltate și iluminate public, fiind situată la 3 km de urcarea-coborârea în ambele sensuri ale autostrăzii Sibiu-Deva”.


Conacul este funcțional, cu are dotări și facilități de lux: granit pe terase și în holurile interioare, parchet lemn masiv în camere, tapet, mobilier nou lemn masiv, capacitatea de cazare fiind de 25 locuri.

Prețul de 490.000 de euro este pentru întreaga clădire, mobilată și utilată, și pentru terenul aferent.

500.000 de euro, o pensiune în Alba Iulia

O altă pensiune de 4 stele este de vânzare în Alba Iulia, la prețul de 500.000 de euro. Este vorba despre pensiunea Apulum, situată într-un cartier bun din Alba Iulia, la mai puțin de un kilometru de cetatea Alba Carolina.

Clădirea a fost finalizată în 2013, este funcțională, cu clientelă formată, compusă din 10 camere: 9 camere de 4 * si 1 camera de 3*, toate dotate cu băi proprii, mobilier la comandă, aer condiționat, LED tv, cablu, recepție și lounge, 2 săli pentru mic dejun, cameră tehnică, bucătărie, 1 birou cu baie proprie, spațiu de depozitare, curte interioară cu 10 locuri de parcare, sistem supraveghere video, AC, Wi-Fi” se arată în anunțul postat pe un site de imobiliare.
Totodată, proprietarii au scris că proprietatea este într-o stare impecabilă, cotată cu nota 9.2 pe booking și că este foarte profitabilă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax