Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Conacul din Sântimbru, de vânzare pentru aproape un milion de euro. Locuință de nobili și casa de protocol pentru comuniști

Publicat

conac

Un conac construit la început de secol XVIII, de către baronii Kemenyi, iar apoi în perioada comunistă transformat în casă de protocol pentru mai marii partidului din Alba Iulia, este scos la vânzare, pe un site de specialitate, pentru suma de aproximativ un milion de euro. 

coanc2

Situat la doar 9, 5 kilometri de Alba Iulia, cu acces la drum asfaltat și 14 hectare de teren intravilan, conacul cu o  suprafață de 1736 metri pătrați plus 1236 metri părați de dependințe, își așteaptă cumpărătorii. 

Clădirea este compusă din patru corpuri. Primul corp este format din demisol și parter care măsoară  705 mp, al doilea corp, un spațiu pentru personal format din parter și etaj 337 mp.

coanc23

Al treilea corp reprezintă casa de oaspeți, compusă din parter și etaj, spațiu care măsoară 296 mp, iar corpul al patrulea, conține mai multe birouri care măsoară 398 metri pătrați. 

coanc233

Mai mult, clădirea are și o sală de proiecție, un parter de 224 mp, un grajd  de 512 mp și un garaj de 73 metri pătrați.

sursă foto: olx.ro 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax