Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concedieri masive la ANAF. Guvernul a anunțat că elimină 2.000 de posturi

Publicat

anaf

2.000 de posturi urmează să fie reduse din ANAF, după ce Guvernul a adoptat, marți, un proiect de hotărâre în acest sens. Anunţul a fost făcut de Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului, la finalul ședinței de Guvern.

Guvernul a adoptat, marți seara, un proiect de hotărâre pentru reorganizarea ANAF. Astfel, au fost reduse 2.000 de posturi.

„O altă hotărâre de guvern aprobată în şedinţa din această seară a vizat reorganizarea ANAF, pentru reducerea a 2.000 de posturi din structura ANAF”, a spus Dancă.

Potrivit proiectului privind modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 520/2013 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) – numărul maxim de posturi pentru aparatul propriu al Agenției și structuri subordonate este de 25.582, inclusiv președintele, vicepreședinții și posturile aferente cabinetelor demnitarilor.

Personalul Agenţiei este compus din demnitari, funcţionari publici şi personal contractual. Alte detalii privind posturile care urmează să fie reduse și disponibilizările aferente nu au fost făcute publice, momentan.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax