Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CONCEDII 2020: Cât costă cazarea all inclusive în România, Grecia, Bulgaria sau Turcia

Publicat

Odată cu planurile pentru anul 2020, sunt luate în considerare și variantele de petrecere a concediilor în noul an.

Consultanţii în turism au adunat informaţii despre tipurile de mâncăruri şi costurile medii pentru serviciile pe care hotelierii din România, Bulgaria, Turcia şi Grecia le oferă în funcţie de numărul de stele.

În România, sunt tarife all inclusive de 250 de lei (52 euro) pe noapte/pers la Eforie Nord și 215 lei (42-43 euro), în medie, la trei stele, în Mamaia, până la 380 de lei (aprox. 80 euro) pentru hotel de 5 stele (tarif mimim de persoană pe noapte), în Mamaia și 290 de lei (60 euro) la Saturn.

La un hotel de 4 stele din România, tariful mediu este de 275 de lei (57 euro) pe noapte pe litoral.

În Grecia, chiar dacă All Inclusive nu este specific pentru serviciile oferite în această țară, în Halkidiki, de exemplu, aceste servicii la 5 stele costă 72 euro/ noapte/ pers. Sunt incluse şi băuturile de import, ceea ce în restul hotelurilor nu se găseşte decât la Ultra All Inclusive. Aici aveţi la dispoziţie prosoape, şezlonguri şi umbrelă gratuite, atât pe plaja privată cât şi la piscină. Numărul cinelor tematice tematice variază de la una pe săptămână până la 3, iar de obicei se pot întâlni mese cu specific pescăresc sau italian.

În Bulgaria, la Nisipurile de Aur, un All Inclusive la 5 stele costă aproximativ 48 de euro de persoană/ noapte ( trei nopţi cu mâncare tematică). Unele hoteluri au şi baruri special, precum unul german, unde se servesc numai produse din ţara respectivă.

În staţiunea Sunny Beach, la 5 stele ai parte de mic dejun continental, de show de gătit şi şampanie, de la primele ore ale zilei. Mai mult, servirea de băuturi alcoolice la barul hotelului nu se încheie la 23.00, ci este non-stop. De asemenea, dacă hotelul are restaurant pe plajă, acolo veţi avea parte de o cină în stil mediteranean.

Toate acestea ajung să coste 42 de euro de persoană/ noapte.

În schimb, la 4 stele, mai toate hotelurile care oferă servicii All Inclusive, oferă turiştilor 2 şezlonguri şi o umbrelă gratuit pe plajă.

În Albena, un All Inclusive costă aproximativ 30 de euro pe noapte de persoană, iar serviciile sunt cele standard pentru fiecare ţară, adică băuturile locale sunt gratuite până la orele 23.oo, iar mâncare, gustări şi deserturi în locaţiile hotelului.

La 3 stele, conceptul de All Inclusive are pornire de la 22 de euro / noapte / pers. în staţiunile Albena şi Nisipurile de Aur. Diferenţa între 3 şi 4 stele pe acest concept constă în faptul că produsele nu se servesc în toate locaţiile disponibile ale hotelului, precum pool bar sau beach bar, iar mesele nu sunt atât de diversificate şi pe tematici.

În Turcia, la un hotel de 5 stele în Antalya, veţi plăti 75 de euro de persoană/ noapte. Aveți inclus un mic dejun târziu sau cină târzie, posibilitatea unei cine gratuite în restaurantele a la carte. Ora limită de servire a băuturilor gratuite este 24.00. De asemenea, ora până la care se servesc băuturile la pool bar este de 18.00, nu 17.00, cum este în restul ţărilor.

La Ultra All Inclusive aveţi acces gratuit şi la băuturile de import, iar în unele cazuri, acestea sunt oferite non-stop. În plus, unele pool baruri sunt deschise până la orele 24.00, iar unele hoteluri oferă gratuit şi posibilitatea de a petrece timp într-o cafenea cu narghilea. Preţul pentru toate aceste servicii porneşte de la 80 de euro/ noapte/ pers.

La 4 stele în Antalya, serviciile All Inclusive costă minim 60 de euro, iar unele hoteluri pun la bătaie şi saună sau baie turcească gratuit sau posibilitatea de a vă bucura de o supă de noapte între orele 23.00 şi 24.00.

La hotelurile de 3 stele din Turcia, cazarea All Inclusive porneşte de la aproape 50 de euro/ noapte/ pers.

sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax