Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concert al violonistului Alexandru Tomescu la Sebeș. Muzica lui Bach va răsuna dintr-o vioară Stradivarius în Biserica Evanghelică

Publicat

Muzica lui Bach va răsuna în Biserica Evanghelică din Sebeș. Violonistul Alexandru Tomescu ajunge alături de vioara sa Stradivarius, la Sebeș, pe 5 iulie. 

Violonistul Alexandru Tomescu ne invită, din 25 iunie până pe 16 iulie, la Concertele „METAMORFOZE” din TURNEUL INTERNAȚIONAL STRADIVARIUS, pentru a ne bucura împreună de muzica lui Johann Sebastian BACH care, cum el însuși spune, a rămas „într-o stare de adulare a divinității”.

Alexandru Tomescu va prezenta o serie de 6 suite compuse pentru violoncel, într-o transcripție pentru vioară de Werner Icking. Așadar, va fi un adevărat regal al Viorii!

Concertul de la Sebeș va avea loc vineri, 5 iulie 2024, începând cu ora 19.30, la Biserica Evanghelică din centrul vechiului burg.

„Este pentru al 17-lea an în care violonistul Alexandru Tomescu pleacă împreună cu vioara Stradivarius într-o călătorie prin 18 locuri din România, urban şi rural, pentru a oferi un nou regal muzical: anul acesta este dedicat celor şase suite transcripţie pentru vioară solo, de Johann Sebastian Bach, prezentate într-un spectacol de light design, special conceput de regizorul Sergiu Ardelean, pentru a scoate la iveală cât de puternică şi magnifică este fiecare lucrare”, transmit organizatorii.

Pentru a vă rezerva locurile la concertul de la Biserica Evanghelică din Sebeș, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de email: contact@cclbsebes.ro. (Având în vedere locația, vă rugăm să aveți în vedere că nu vi se vor rezerva locuri nu numere/rânduri, au transmis într-un comunicat de presă, reprezentații Primăriei Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax