Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concert caritabil de succes la Alba Iulia. Două formații de tineri au strâns bani pentru cazul unei fete diagnosticate cu cancer

Publicat

Două formații de tineri din Alba Iulia au strâns într-o singură seară de concert, aproape 3000 de lei pentru un caz social, dar și în jur de 60 de cărți. 

Este vorba despre un concert de Halloween, care a avut loc pe data de 4 noiembrie, iar pe scenă au urcat formațiile Overburn și Harmoniac. Evenimentul a fost organizat de către asociația LEO Alba Iulia Fortress.

Cei care au asistat la concert au donat cărți la intrare, dar și bani pentru a susține cazul unei tinere bolnave de cancer.

Seara a început cu trupa Harmoniac, care a interpretat un setlist de melodii originale și cover-uri la piese populare, urmând mai apoi și prestația formației Overburn, care au încheiat seara cu un setlist de metal plin de energie.

„Am deschis concertul cu prima noastră piesă lansată „Night of Horror”, așa am antrenat publicul pentru energia pieselor ce au urmat.
De fiecare dată când reușim să cântăm acasă e un sentiment reconfortant, fiind înconjurați de prieteni și oamenii care ne cunosc cel mai bine.

Ne face deosebită plăcere să lucrăm cu organizații locale și să influențăm prin intermediul divertismentului tineretul să participe la activități caritabile.

Am fost plăcut surprinși să vedem că publicul care ne-a văzut în alte orașe au venit să ne revadă și să contribuie și ei la acțiunea caritabilă.” spune Brândușa Brumbea, solista trupei Overburn.

”Camera a fost plină de energie, publicul a fost tot timpul conectat pe aceeași frecvență cu noi, energia pe care au dat-o ne-a făcut și pe noi, cei de pe scenă să dăm tot ce putem.

Organizarea, sunetul, luminile, oamenii, toate decorațiunile de Halloween au contribuit la un vibe genial. Concertul cu tematică de Halloween organizat de asociația LEO a avut un scop caritabil și a strâns donații financiare și cărți.” declară David Băcanu, solistul formației Harmoniac.

La eveniment s-au strâns aproximativ 3000 de lei și în jur de 60 de cărți. Cărțile vor fi păstrate și folosite de voluntarii LEO pentru a strânge o bibliotecă prin mai multe campanii viitoare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax