Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concert de lansare a programului de reduceri „Euro<26", în Allegria. Guess Who revine la Alba Iulia

Publicat

Guess Who revine în Alba Iulia, la Club Allegria, unde va concerta pentru tinerii posesori de carduri „Euro26”. Primăria Alba Iulia, împreună cu Asociaţia „Euro<26 România” organizează, în 23 octombrie, un eveniment de promovare a discount-erilor locali, precum şi a locaţiilor în care aceştia oferă reduceri tinerilor, posesori de carduri „Euro<26„.

La eveniment vor fi invitaţi să participe toţi tinerii cu vârste cuprinse între 14 şi 30 de ani care deţin aceste carduri şi care vor beneficia de 15% reducere la orice consumaţie. Concertul va marca atât lansarea programului de reduceri, cât şi începerea noului an şcolar şi universitar. Cei care nu au reuşit până acum să se înscrie în program o vor putea face chiar la intrare, cu condiţia de a aduce cu ei o poză pentru confecţionarea cardului. Intrarea este gratuită.

Reamintim că Primăria Alba Iulia împreună cu Asociaţia „Euro<26 România” au înfiinţat, în noiembrie 2004, primul centru de tineret „Euro<26”. Tot atunci, Alba Iulia a devenit prima localitate „Euro<26” din România. La nivel local, s-au încheiat până la această dată opt contracte de discount-uri cu cu firme şi instituţii, iar lista rămâne deschisă. Studenţii Ligii din Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia devin primii distribuitori de carduri „Euro<26” în Alba Iulia. În prezent, sunt peste 6.000 studenţi posesori de card. Mai multe informaţii despre cardurile „Euro<26”, la ce sunt utile şi cum pot fi obţinute găsiţi aici.

Consilierii locali au alocat în ultima şedinţă suma de până la 17.400 lei pentru organizarea acestui eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax