Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Concert în parc” la Blaj. Spectacole de muzică în aer liber cu acces gratuit, organizate în centrul oraşului, timp de două luni

Publicat

Începând de sâmbătă, 13 iulie, Primăria municipiului Blaj dă startul distracţiei pe ritmuri folk sau folclorice, în Parcul „Avram Iancu”. Administraţia locală inițiază la sfârșitul săptămânii proiectul cultural „Concert în parc”, care se va derula pe parcursul a două luni. Primul concert folk îi va avea ca protagonişti pe Adrian Beznă și Vasile Mardare, nume cunoscute pentru iubitorii acestui gen muzical. Accesul publicului la toate evenimentele organizate pe parcursul întregului sezon este gratuit.

Timp de două luni, locuitorii municipiului Blaj pot participa la o serie de concerte în aer liber organizate în parcul situat în centrul orasului. Genurile abordate vor fi diverse, de la muzica folk la ritmurile actuale sau la folclor.

“Succesul înregistrat de concertul organizat în primăvară în Parcul Avram Iancu ne-a făcut să ne gândim la un program mai amplu de manifestări. într-un spațiu central, prietenos, cel mai răcoros punct al orașului pe parcursul anotimpului cald”, declară primarul Gheorghe Valentin Rotar.

„Concert în parc” va fi deschis sâmbătă, de la ora 20.00, de Adrian Beznă, care de-a lungul carierei sale a participat la festivaluri şi a cântat alături de nume mari ale folkului românesc, precum Emeric Imre sau Tatiana Stepa şi de un fost membru al Cenaclului “ Flacăra”, Vasile Mardare, care este originar din Timișoara și s-a remarcat prin activitatea sa de membru şi la  Cenaclul “ Și totuși iubirea…”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax