Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concert la final de turneu: Sute de albaiulieni au aplaudat şi fredonat piesele celor de la „Voltaj”

Publicat

Concertul trupei „Voltaj” la Alba Iulia a demonstrat că, pentru a mobiliza aproape un oraş întreg la distracţie nu este nevoie decât de câteva ore de muzică bună, interpreţi îndrăgiţi şi intrare gratis.

Parcul din faţa Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia a găzduit, sâmbătă seara câteva sute de albaiulieni dezgheţaţi, dansatori şi lipsiţi de inhibţii care, înarmaţi cu multă voie bună, au aplaudat şi fredonat hit-urile „Voltaj”.

Pe scena amenajată pe Platoul Romanilor au urcat, pe rând, cei de la Deepside Deejays şi solistul Călin Goia, iar Cetatea a devenit pentru o seară neîncăpătoare. Albaiulienii s-au grăbit să iasă din case, iar reprezentaţiile cântăreţilor nu au dezamăgit aşteptările. La finalul concertului, Călin Goia, dar şi restul artiştilor au petrecut alături de mulţimea de fani şi au oferit şepci, tricouri, dar şi cele mai noi CD-uri cu piesele ce au adunat mii de aplauze.

Turneul naţional al trupei „Voltaj”, alături de „Deepside Deejays” s-a încheiat cu concertul de la Alba Iulia şi a marcat lansarea piesei „I wanna be free”, un proiect comun al tinerilor artişti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax