Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concerte de colinde de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Handicap, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Publicat

Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia şi Centrul Pilot pentru Persoane cu Handicap „Sfântul Meletie” Alba organizează vineri, 2 decembrie 2011, cea de-a III-a ediţie a programului „Bucuria Darului”, pentru a marca şi a sărbători ,,Ziua Internaţională a Persoanelor cu Handicap”.

Evenimentele din cadrul programului „Bucuria Darului” vor avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, începând cu orele 16.00 şi vor conţine un program de colinde susţinut de Corul Centrului Pilot „Sfântul Meletie” Alba, format din persoane cu deficienţe de auz şi vorbire şi persoane cu handicap, coordonat de Pr. Petru Haşegan. La eveniment participă şi solistul de muzică uşoară Alin Ignat şi interpretul canto-clasic Alex Dorian Bodea, absolvent al Liceului de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia.

Grupul de copii din cadrul Centrului Misionar pentru Tineret Cetea, coordonat de Pr. Nicolae Dan, grupul de colindători ,,Maria” din Sebeş şi Corul de copii condus de prof. Ion Hinţia, de la Şcoala Generală din comuna Săsciori vor cânta colinde tradiţionale româneşti.

Tot cadrul evenimentului, va fi organizată o gală a persoanelor cu dizabilităţi, în care vor fi premiate persoanele şi organizaţiile publice sau private care au activat în domeniul incluziunii în societate a persoanelor cu dizabilităţi şi ale căror activităţi şi proiecte au fost evidenţiate în comunitate.

Se va organiza şi o expoziţie cu obiecte şi decoraţiuni de Crăciun, confecţionate de persoane cu handicap, beneficiari ai centrului „Sfântul Meletie” Alba.

La sfârşitul programului, se desfăşoară o tombolă cu premii speciale şi vor fi împărţite cadouri pentru aproximativ 200 de persoane cu dizabilităţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax