Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concerte pop şi electro-rock oferite de tineri talentaţi, în Parcul Unirii din Alba Iulia

Publicat

Atmosfera îngheţată din Parcul Unirii din Alba Iulia a fost dezmorţită, miercuri după-amiază, cu ajutorul unor voci de excepţie, care au demonstrat celor prezenţi la Serbările Unirii că adevăratele talente pot fi admirate gratis, în capitala de suflet a românilor. Opt tineri talentaţi au urcat pe scena amenajată în aer liber şi au oferit spectatorilor o oră de concerte pop şi electro.

Concertele au început la ora 16.00, iar trupele Day One, Zadar şi Brum au „mobilizat” fanii, pe ritmuri rock şi electro. Membrii trupelor, pregătiţi cu căciuli şi fulare, dar şi cu multă pasiune pentru muzică, au încercat să îi facă pe spectatori să uite de frigul de afară. Seara muzicală a continuat cu momentele oferite de Antinia, Alin Ignat, Gino, Silva Stâncel & Ovidiu Scridon.

Începând cu ora 20.00, iubitorii de folclor au fost invitaţi să participe la un spectacol artistic oferit de Corul „Dragoş Vodă” din Cernăuţi şi Ansamblul de Cântece şi Dansuri Maramureşene Apşa Transcarpatia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax